Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.506
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.506
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Christine Lagarde: Oğlum Kriptoda Kaybetti!

Lagarde

AMB Başkanı Christine Lagarde, uzun bir süredir kripto para birimlerine karşı çıkarak onları spekülatif, değersiz ve suçlular tarafından sıklıkla yasa dışı faaliyetler için kullanılan bir araç olarak değerlendirmekteydi. Frankfurt’ta öğrencilerle buluştuğu bir etkinlikte, Christine Lagarde, kripto para yatırımında oğlunun kendi uyarılarına aldırış etmediğini ve yatırdığı paranın neredeyse tamamını kaybettiğini açıkladı.

Lagarde, “Yatırdığı miktar çok büyük olmasa da, yaklaşık yüzde 60’ını kaybetti” şeklinde konuştu. 30’lu yaşlarda iki oğlu bulunan Lagarde, hangi oğlundan bahsettiğini belirtmese de, daha sonra oğluyla konuştuğunu ve oğlunun kendisini haklı bulduğunu ifade etti.

AMB, kripto para sektöründe risk taşıyan tüketicileri korumak ve suçluların kara para aklamasına olanak tanıyan boşlukları kapatmak amacıyla küresel düzenleme çağrısında bulunmuştu.

Diğer taraftan, AMB yetkilileri geçtiğimiz ay dijital euro için “hazırlık aşamasını” başlatmış, ancak piyasa sürümü için iki yıla daha ihtiyaçları olduğunu açıklamıştı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir