Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.880
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.880
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Charles Hoskinson, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) Hakkında Konuştu

Cardano (ADA) yaratıcısı Charles Hoskinson, meme token’ların, kullanıcı dostu olmasından uzak olmasına karşın milyarlarca dolarlık piyasa değerine ulaştığını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Hoskinson, 291.000 YouTube abonesine yaptığı açıklamada, kripto projelerinin misyon ve vizyonlarına göre değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

“Dogecoin‘imiz (DOGE) ve Shiba Inu’muz (SHIB) var. Teknik olarak on milyarlarca dolar biriktirdiler. Ancak bakıldığında arkalarında bir sosyal ağ olması haricinde hiçbir kullanıcı faydası yok.

Ancak bu tokenların taraftarları, sosyal ağların kendilerinin değeri temsil ettiğini ve bu sebeple ihtiyaçları olan tek şeyin bu olduğunu iddia edeceklerdir.

Benim gibi eski kafalı insnalar, gerçek temellere, gerçek işlemlere, gerçek trade gibi şeylere giden yola ve bunların dünyada nasıl devam edeceğine dair bir görüşe sahip olmanız gerektiğini söylüyor”

Hoskinson, bazı kriptoların yüksek getirileri sebebiyle, sektörde gerçekçi olmayan beklentilerin ortaya çıktığını söylüyor.

“Her yıl ekonomik koşullar ne olursa olsun, dünya çapında sonu gelmeyen binlerce kripto projesinin başlatıldığını göreceğiz. Bu beklentilerin artmasına sebep oldu ve düzenleyici kurumlar da bu projeler sebebiyle insanları uyarıyor

Ancak sürekli 100x gibi bir vaat varsa bu gerçekçi değildir. Matematik bu şekilde çalışmıyor”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir