Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.975
% 3.74
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.975
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Celsius Davasında İade Kararı

ABD’li iflas hakimi, Celsius Network‘ün bazı müşterilerinin mevduatlarını geri almaları gerektiğine karar verdi.

New Jersey merkezli Celsius, Haziran ayında aşırı piyasa koşullarını gerekçe göstererek para çekme işlemlerini dondurdu ve bireysel yatırımcıların mevduatlara erişimini kesti. Şirket, Temmuz ayında 11. Bölüm iflas başvurusunda bulunduğunda, 4.3 milyar dolar varlık ve 5.5 milyar dolar borç bildirdi, bunların büyük bir kısmını müşterilerine borçluydu. Uzun bir süredir kalkınma çabalarını sürdüren Celsius’un bazı müşterilerinin içini rahatlatacak bir haber geldi.

Celsius, Bazı Müşterilerin Varlıklarının İade Edilmesine Karar Verdi

ABD iflas hakimi, Celsius Network’ün bazı müşterilerinin mevduatlarını geri alması gerektiğine karar verdi. Böylelikle, mevduatları diğer Celsius fonlarıyla karıştırılmayan nispeten küçük bir müşteri grubuna rahatlama sağladı.

Celsius’un resmi alacaklılar komitesine göre, verilen karar; faiz getirmeyen saklama hesapları olan, fonları diğer Celsius varlıklarıyla karıştırılmayan ve hesapları Celsius’un diğer müşterilere geri ödeme yapmak için onları geri almaya çalışamayacak kadar küçük olan müşterilerle sınırlıydı.

ABD İflas Yargıcı Martin Glenn, Celsius’a yatırılan kripto varlıklarının kime ait olduğuna dair daha geniş soruların yanıtlarını aramaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir