Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.991
% 1.70
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.991
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Celsius CEO’su Mashinsky İstifa Etti

Celsius CEO‘su Alex Mashinsky, geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunan şirketten, bugün istifa ettiğini duyurdu.

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerden ağır darbe alan Celsius, yaptığı açıklamalarla iflas başvurusunda bulundu. Suçlamalar ve hukuksal süreçleri de beraberinde getiren iflas başvurusu, şirket marka değerini olumsuz etkiledi. Düşüşün etkisiyle yıpranan kripto para şirketi, 11 adet iflas başvurusunda bulunmuştu.

Celsius CEO’su Verdiği Kararla Görevini Bıraktı

Kripto para şirketi Celsius, uzun süredir kurtarma planlarıyla, yatırımcı varlıklarını ve şirket değerini kurtarmaya çalıştı. İflas başvurusunun görüldüğü davalar halen sürüyor. Alacaklıların ve yatırımcıların mağduriyetini göz önünde bulunduran Celsius, elinde bulunan mal varlıklarını satmak istemişti.

Şirket, yaşadığı son gelişmeler ışığında kurtarma planlarını bir türlü gerçekleştiremedi. Kripto para yatırımcıları halen daha şirketten mal varlıklarını kurtaramadı.

Alex Mashinsky

Yoğun geçen gündemin ardından CEO, bugün aldığı ani kararla görevini bıraktı. Uzun süredir bu görevi üstlenen Alex Mashinsky, kararını emeklilik planlaması amacıyla verdiğini duyurdu. CEO Mashinsky, şunları söyledi;

“Bugün Celsius Network’ün CEO’su olarak görevimden istifa etmeyi seçtim. Yine de, toplumun tüm alacaklıların en iyi sonucu sağlayacak bir planın arkasında birleşmesine yardımcı olmak için çalışmaya odaklanmaya devam edeceğim.”

Mashinsky, görevini bıraksa da halen şirketin içindeki söz hakkını devam ettireceğini aktardı. CEO, yayımladığı istifa mektubunu şu şekilde tamamladı;

Derhal geçerli olacak şekilde, Celsius Network Ltd’deki direktörlük pozisyonum hariç olmak üzere, Celsius Network Ltd’nin direkt ve dolaylı her bir şirketindeki direktörlükleri ve diğer pozisyonların yanı sıra CEO olarak istifamı kabul edin.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir