Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.901
% 2.20
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.901
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Cardano’da (ADA) Düşüş Devam Ediyor!

Cardano‘nun (ADA) fiyatı, büyük bir kripto para borsasının yıl sonuna kadar kripto para birimini ABD’li müşteriler için delist edeceğini açıklamasının ardından düştü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

eToro’dan yapılan açıklamaya göre, hem ADA hem de Tron (TRX), düzenleyici endişeler nedeniyle ABD’li müşteriler için kaldırılacak:

“ABD’li kullanıcılar, 26 Aralık 2021’den itibaren yeni ADA veya TRX pozisyonları açamayacak. Ek olarak, bu varlıklar için staking, 31 Aralık 2021’de sona erecek. Bu değişiklikler, gelişen düzenleyici ortamdaki işle ilgili hususlardan kaynaklanmaktadır. ”

Duyuru, ADA’nın fiyatında %10’luk bir düşüşe neden oldu. Kripto para 1,80 dolardan 1,61 dolara kadar geriledi. Akıllı sözleşme platformu, bunun ardından 1.73’e kadar toparlansa da son 24 saatte tekrar düşüşe geçti. Kripto para birimi son 24 saatte yaklaşık %10 oranında geriledi. ADA bu düşüşle ATH’sinden %50 uzaklaştı.

Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, token’ın pazarın çoğunluğu ile birlikte kısa vadede daha da düşeceğine inanıyor.

“Yeni bir ralliye başlamadan önce ADA’nın biraz daha düşmesini bekliyorum. Teknik olarak, kripto paraların çoğu bu noktada.”

ADA’nın yaratıcısı Charles Hoskinson, Cardano’nun eToro’dan tamamen çıkarılmadığını, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’ndeki müşterilere sunulmadığını netleştirmek için Twitter’da açıklama yaptı:

“Delist edilmedik bile. ADA hala eToro’da ve ABD dışındaki müşteriler [onu] serbestçe takas edebilir.”

Cardano, yazının yazıldığı sırada 1.53 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir