Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.240
% 5.65
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.240
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Cardano Vasil Hard Fork’u Son Aşamalarda

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Vasil hard fork güncellemesinin son aşamasına girdiğini duyurdu.

Vasil yükseltmesinin başlangıçta Haziran ayının başlarında ana ağda yayınlanması gerekiyordu, ancak teknik zorluklar nedeniyle birkaç kez ertelendi. Geçtiğimiz günlerde Vasil hard fork güncellemesinde yol yarılandı ve Charles Hoskinson, son test aşamalarında olduğunu belirterek kullanıcılara daha fazla gecikme yaşanmasını beklemediğini söyledi. Yeni bir açıklamada hard fork birleştirici talebinin gönderildiği belirtildi.

Cardano, Vasil Hard Fork Yükseltmesi için Hazırlıklarını Sürdürüyor

Charles Hoskinson, bir hard fork birleştirici talebinin başarıyla kabul edildiğini, yani Vasil hard fork uygulamasının artık son aşamasına girdiğini duyurdu.

Hard fork’un aylarca süren beklentinin ardından 22 Eylül’de yayınlanması planlanıyor. Hoskinson ise Vasil hard fork ile gelen bazı iyileştirmelerin çeşitli teknik nedenlerle 27 Eylül’de yürürlüğe gireceğini açıkladı.

Cardano’nun Vasil yükseltmesinin otomatik bir süreçte olduğunu belirten Hoskinson, şunları söyledi:

“Hepimiz arkamıza yaslanıp Vasil roketinin kalkışını izleyeceğiz. Şu anda havada… Artık geri dönüş yok. Başlatıldı”

İsmini ünlü matematikçi Vasil Dabov’dan alması nedeniyle Vasil yükseltmesini özel olarak nitelendiren Hoskinson ayrıca, Cardano topluluğuna, cüzdanlarını bazı önemli düzeltmeleri içeren en son sürümü olan Daedalus 5.0.0’a yükseltmelerini söyledi.

İddialı yükseltmenin Cardano’nun ölçekleme yeteneklerini büyük ölçüde geliştirmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir