Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.853
% 6.35
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.853
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Cardano Vasil Hard Forku Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

Vasil hard fork gerçeğe dönüşmeye bir adım daha yaklaştı. Bu sebeple Cardano fiyatı, büyük kazançlara hazırlık yapıyor olabilir. Cardano’nun arkasındaki geliştiriciler, yakın tarihli bir Twitter ileti dizisi olan IOHK’la 25 Haziran’da Cardano düğümü 1.35.0’ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Bu gerçekleşen dağıtım, çok beklenen Vasil hard fork’u başlatmak için son aday olarak hizmet edecektir. Coinmuhendisi.com olarak belirttiğimiz üzere, bu yükseltme Blockchain ölçeklemesi ile alakalıdır. Ayrıca dApp geliştiricileri için Plutus akıllı sözleşme dili gibi bazı yönleri iyileştirecektir. Ek olarak, blok iletiminin gecikmesini de azaltmayı hedeflemektedir.

Cardano Vasil Hard Fork güncellemesi

Yeni başlatılan düğüm, tüm temel Cardano yazılımlarında kodun tamamlanması gibi güncellemeler içermektedir. Ayrıca yeni Plutus v2 kodu üzerindeki testlerin, başarılı olduğu ve performans, iyileştirilmiş maliyet açısından çok olumlu sonuçlar verdiği açıklanmıştır. Yakın zamanda çıkan dedikodulara rağmen yayınlanan ileti dizisi, ilgili tarafları yaklaşan bir test ağı hakkında bilgilendirerek geçen hafta Twitter’da dolaşan gecikme söylentilerini de ortadan kaldırmaktadır.

ADA ralliye hazırlanıyor!

Cardano fiyatı, yaklaşık olarak 8, 34 ve 50 günlük Üstel Hareketli Ortalamalar arasında işlem görmektedir. ADA, direnç engellerinin baskısı nedeniyle konsolide olurken, yatırımcılar oynaklığın azalmasını bekleyebilirler. Ancak bunun sonunda, bir kırılma Cardano fiyatında patlayıcı bir harekete yol açacaktır. Ralliye bağlı olarak ADA, 34 günlük EMA ve 0,550 dolar direncin üstesinden gelme ihtimali yüksektir. Bu, yükseliş onayı için gerekli olan ilk engeldir.

Bu engelin bir desteğe hızlı bir şekilde çevrilmesi gerekmektedir. ADA boğalarının 0,571 dolar, yani 50 günlük EMA ile sonraki seviyeye taşıması için kapıları açacaktır. Ayrıca bununla beraber boğaların gücü ele geçirmesi muhtemeldir. Ancak alıcılar devreye girer ve kar kaydetmezlerse, Cardano fiyatı daha yükseğe tırmanabilecektir. Bununla beraber Cardano 0,628 dolarlık direnci yeniden test edecektir. Ayrıca bu hareket gerçekleşirse toplamda, mevcut fiyattan yani 0,505 dolardan yüzde 24’lük bir kazanç oluşturacaktır.

Öte yandan, yatırımcıların kar rezervasyonu yapması muhtemeldir. Bu da, Cardano fiyatı 0,550 dolardan satış baskısı ile karşı karşıya kalma ihtimalini tetikleyecektir. Bu gerçekleşirse satın alma baskısı gücün yetersiz olduğunu gösterecektir. Böyle bir durumda, ADA düşerse ve 0,435 dolar destek seviyesinin altına yakın bir günlük mum çubuğu üretirse, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir