Kriptolar:
30281
Bitcoin:
$65.695
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.65
Piyasa Değeri:
$2.40 T
% 1.29
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.695
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.40 T

Cardano Kurucusu Hoskinson, Elon Musk’ın Doge Varlığına Gönderme Yaptı

Elon Musk’ın Gizemli Twit’i ve Meme Coin Alımı

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Elon Musk’un potansiyel Dogecoin varlıkları hakkında spekülasyon yaparak, Musk’un arzın %20’sine kadarını elinde tutabileceğini öne sürdü. Bu spekülasyon, Hoskinson’ın Cardano ve Musk arasındaki ilişki de dahil olmak üzere çeşitli konuları tartıştığı The Thinking Crypto Podcast’ine katıldığı sırada ortaya çıktı.

Başlangıçta 2013 yılında şaka amaçlı bir kripto para birimi olarak yaratılan Dogecoin’in önemi önemli ölçüde arttı ve piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi arasına girdi. Musk’ın sesli desteği ve Dogecoin hakkında sık sık attığı tweetler, onun popülaritesinin ve değerinin önemli bir itici gücü oldu.

Hoskinson’un Musk’ın Dogecoin’in %20’sine sahip olduğu yönündeki açıklaması somut kanıtlara dayanmıyordu; daha ziyade Musk’ın Cardano gibi diğer kripto para birimleriyle karşılaştırıldığında Dogecoin’e neden bu kadar güçlü ilgi gösterdiğini keşfetmeyi amaçlayan kışkırtıcı bir yorumdu. Musk’un neden bu “Dogecoin için tuhaf bir fetiş”e sahip olduğunu sorguladı ve meme coin’i devam eden tanıtımının bir nedeni olarak önemli holdinglerin olasılığı üzerinde düşündü.

X Space ile ilgili yakın zamanda yapılan bir tartışmada Musk, önemli miktarda Dogecoin’e sahip olduğunu ve SpaceX’in Bitcoin’i elinde bulundurduğunu doğruladı. Musk’ın Dogecoin’deki kesin varlığı açıklanmasa da kripto para birimi üzerindeki etkisi inkar edilemez. Coşkulu destekleri ve tweet’leri sıklıkla önemli fiyat hareketlerine ve Dogecoin’e olan ilginin artmasına yol açtı.

Hoskinson’un yorumları, Musk’un kripto para birimi alanına katılımı ve Dogecoin gibi belirli dijital varlıklar üzerindeki potansiyel etkisi hakkındaki merak ve spekülasyonları vurguluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir