Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.342
% 1.84
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.342
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Büyüme Potansiyeli Olan 3 Metaverse Coin Açıklandı!

Bitcoin ve Ethereum destek tutmakta zorlanırken, kripto para piyasaları şu anda zor durumda. Metaverse coin projeleri, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca yatay işlem gördü. Hatta bazıları yükseliş momentumu gösteriyor. Kripto uzmanı Mark Arguinbaev, Haziran 2022’de izlenmek üzere 42 milyon doların altında piyasa değeri olan ilk üç metaverse coin’i inceliyor. Biz de uzmanın anlatımıyla projeleri okuyucularımız için hazırladık.

İlk metaverse coin projesi Victoria VR (VR)

Victoria Virtual Revolution (VR), Aralık 2021’de piyasaya girdi. Altcoin, Epic Games’in Unreal Engine 4 ile dijital dünyasını inşa eden bir metaverse kripto projesi. Projenin sloganı “hayal gücünüzün tek sınırsız olduğu yer”dir.

Victoria, şu anda piyasadaki hiçbir şeye benzemeyen yüksek çözünürlüklü bir oyuncu deneyimi yaratıyor. Dijital alanı, eğitim, iş ve eğlence alanındaki mevcut deneyimlerin yerini almak istiyor. Victoria VR ayrıca Metaverse’ine çeşitli oyun özelliklerini dahil edecek. Buna ilaveten oyuncuların görevler üstlenmelerine, karakterler oluşturmalarına ve seviye atlayarak dünya çapında ilerlemelerine olanak tanıyan MMORPG tarzı bir modelle deneyimi oyunlaştıracak.

Victoria VR’yi benzersiz kılan, kalite odaklı tasarımı ve ekibinin projenin üretimini ve benimsenmesini hızlandırmak için anlamlı ortaklıklar oluşturması. Bunun için Unreal Engine, Oculus, Intel ve çok daha fazlası gibi en son teknolojilerden yararlanıyor. Victoria’s Metaverse henüz halka açık değil.

Bununla birlikte, proje, kullanıcıların Metaverse’de VR Lands adlı arazileri satın alabilecekleri arazi satışını zaten içeriyordu. Kullanıcılar, Metaverse arazilerini tasarlama konusunda tam kontrole sahip. VR, Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni ve platformun birincil yardımcı varlığı. Ayrıca kullanıcıların ödüller için paylaştırmasına, arazi satın almasına ve Victoria VR Metaverse ile etkileşime girmesine imkan sağlıyor.

Sıradaki metaverse projesi Bloktopia (BLOK)

Geliştiricileri, Bloktopia’yı (BLOK), Ekim 2021’de piyasaya sürdü. Altcoin, Metaverse’ini Epic Games’in Unreal Engine ile inşa eden bir başka metaverse coin projesi. Ancak Unreal Engine 4’ü kullanan Victoria VR’den farklı yönleri var. Bu doğrultuda Bloktopia, daha da kaliteli bir deneyim için en yeni Unreal Engine 5 ile dijital dünyasını yaratıyor.

Bloktopia’nın Metaverse’i, Bloktopia’nın açık dünyasını içeren 21 katlı devasa bir gökdelenin etrafında dönüyor. Binadaki her kat benzersiz deneyimler sunuyor ve kullanıcıların arazi satın almalarını sağlıyor. Metaverse coin projesi hakkında daha detaylı bilgi için Coinmuhendisi.com ’un bu makalesine bakınız.

Bloktopia’nın Metaverse’i de Victoria VR gibi hala geliştirme aşamasında. Metaverse hala inşa edilirken, Bloktopia yakında gelecek olan arazi satışları için hazırlanıyor. Ayrıca Bloktopia, projeyi desteklemek ve geliştirmenin bitmesini beklerken ödüller kazanmak isteyen kullanıcılar için çeşitli stake havuzları da içeriyor. Ne yazık ki, stake havuzları şu anda kapalı.

Bloktopia, piyasadaki en iyi topluluk desteğinden bazılarına sahip. Ayrıca, uzun vadeli potansiyeli var. Metaverse’ini Epic Games’in Unreal Engine 5 ile inşa etmesi altcoin’i, sürükleyici ve ilgi çekici projelerden biri haline getirecek. BLOK, Metaverse’inde projenin birincil hizmet varlığı. BLOK’un işlevleri arasında sanal gayrimenkul satın alma, stake etme ve Metaverse ile etkileşim kurma yer alıyor.

Son metaverse coin projesi UFO Gaming (UFO)

UFO Gaming (UFO), Temmuz 2021’de hayata başladı. Altcoin oyun, sanal emlak, NFT’ler vb. gibi en son kripto kavramlarını entegre eden, uzay temalı, tamamen merkezi olmayan bir sosyal metaverse oyun projesi.

UFO Gaming (UFO), sağlam bir 3D deneyimi içerecek. Bu deneyim için her biri DAO tarafından yönetilen play-to-earn oyununa sahip bir gezegen koleksiyonunu hazırlıyor. UFO Gaming’in Metaverse’i “The Dark Metaverse” olarak adlandırılıyor. Ayrıca birkaç play-to-earn ücretsiz oyun ile uzay temalı fütüristik bir dünya içeriyor. Buna ek olarak, UFO Gaming, bir Metaverse proje başlatma paneli, sanal emlak piyasası ve sınırsız fayda sağlayan birlikte çalışabilir NFT’lerden oluşacak.

Projenin ilk oyunu Super Galactic, kullanıcıların ekosistemi içinde pasif gelir elde etmelerini sağlayan popüler P2P modelini içerecek. Oyun şu anda geliştirme aşamasında. Ancak Super Galactic kapılarını geçen ay alfa testçilerine açtı. Tam sürüm bu yıl sonra gelecek.

UFO Gaming’in şu anki 41 milyon dolarlık değeri oldukça düşük. Proje Haziran 2022’de izlenmesi gereken bir proje. Mevcut piyasa koşulları elverişli olmaktan uzak. Bununla birlikte UFO Gaming ekibi, piyasaya sürmek için ürünleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

UFO, Ethereum Blockchain’de yaşayan bir ERC-20 hizmet tokeni. Yani, projenin birincil hizmet varlığı. UFO ayrıca bir Solana versiyonu içeriyor. Buna ek olarak, proje, kullanıcıların oyun oynayarak elde edilebilecek NFT’ler üretmelerini sağlayan başka bir yardımcı varlık olan UAP’yi de içeriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir