Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$61.825
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 61.825
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Büyük Metaverse Duyurusu Bu Altcoin’i Fırlattı!

MATIC, Polygon tabanlı varlıkları destekleyen bir metaverse duyurusunun ardından yüzde 15’in üzerinde kazanç elde etti. Böylece Polygon fiyatı, daha geniş kripto para toparlanmasının ortasında son 24 saatte artış yaşadı. Polygon’un yerel kripto para birimi olan MATIC, geçtiğimiz gün boyunca 0.46 dolar seviyelerinden 0.53 dolara kadar çıkmayı başardı. Yazım sırasında, 0.51 dolarda sabitlendi. İşte detaylar…

MATIC, en büyük 50 kripto para arasında en büyük kazanan oldu

MATIC’in muazzam büyümesi, son 24 saat içinde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL) gibi piyasa değerine göre en büyük kripto paraları geride bıraktı. MATIC’in piyasa değerine göre en büyük 50 kripto para birimi arasında en çok kazanan olduğunu görmek ilginç oldu. Coingecko verilerine göre, Polygon 4,1 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve şu anda 19. en büyük kripto para birimi olarak bulunuyor.

MATIC, Ethereum Blockchain’inde bulunan kullanılabilirlik ve ölçeklenebilirlik sorunlarına çözümler sunmaya devam ediyor. Böylece, kripto yatırımcıları arasında gün geçtikçe daha popüler hale geliyor. Polygon şu anda 27 Aralık 2021’de kaydedilen en yüksek 2.9 dolar seviyesine kıyasla daha düşük bir fiyatla el değiştiriyor. Ancak kripto para biriminin son zamanlardaki büyümesi, övgüyü hak ediyor. Özellikle kripto para birimlerinde devam eden “kış” mevsiminde hayatta kalmak için savaşması dikkate değer.

Yine de kripto yatırımcılarının Web3 uygulamalarına olan ilgisi arttıkça, MATIC’in iyi kazanımlar kaydettiğini görmek şaşırtıcı değil. Polygon kendisini Web3 uygulamalarına yönelik en büyük projelerden biri olarak konumlandırıyor.

HTC, Polygon ve ETH destekleyen metaverse telefonlarını başlattı

Popüler cep telefonu üreticisi HTC, Polygon ve Ethereum desteğine sahip metaverse telefonu Desire 22 Pro’nun piyasaya sürüldüğünü duyurdu. 8 GB RAM ve 128 GB’lık depolama alanı olan cihaz, Viverse uygulaması ve Vive cüzdanıyla birlikte geliyor. Kullanıcıların, non fungible tokenlar (NFT’ler) dahil olmak üzere Ethereum ve Polygon varlıklarını yönetmelerine olanak tanır. HTC, 6,6 inçlik telefonuna, metaverse kolu Viverse’ün uygulamalarını önceden yükledi. Kullanıcılara VR kulaklığı olmadan zengin bir metaverse deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Şirkete göre telefon Tayvan, Japonya ve Avrupa’da satın alınabilecek. HTC, metaverse telefonunun diğer bölgelerde kullanılabilirliğini açıklamadı. Polygon’un kurucu ortağı Mihailo Bjelic, gelişmeyi Twitter üzerinden duyurdu. Bjelic, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Web3’ün toplu olarak benimsenmesi mobilde gerçekleşecek ve Polygon buna hazırlanıyor. Stratejimiz kendi cihazlarımızı yapmak değil. Bunun yerine mevcut üreticilerle entegre olacağız. Bugün ilk büyük entegrasyonu duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir