Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Büyük İsimler, Bu Altcoin’e Milyonları Akıttı!

Popüler altcoin NEAR Blockchain’inin bir alt ağı olan Aurora Blockchain’indeki en büyük DeFi protokolü olan Bastion, genişlemeyi planlarken A Serisi bir finansman turunda 9 milyon dolar topladı. DeFi altcoin’in başlattığı fona ilişkin detaylar haberimizin devamında…

Bir ay önce piyasaya sürülen altcoin rekora koşuyor

FTX Ventures, Jump Crypto, Jane Street, CMS Holdings, Crypto.com Capital ve diğerlerinin katılımıyla Three Arrows Capital liderliği aldı. Bastion, geçen ay “N^2” veya “Near Squared” olarak bilinen kurucusu tarafından başlatıldı. Altcoin protokolü, ekip tarafından NEAR protokolünde oluşturulan Ethereum uyumlu bir ölçekleme ağı olan Aurora’da bir borç verme ve istikrarlı takas platformu sunuyor.

DeFi Llama’nın verilerine göre, piyasaya sürülmesinden bir aydan fazla bir süre sonra Bastion, Aurora’daki en büyük DeFi protokolü haline geldi. Şu anki toplam değeri kilitli veya TVL 600 milyon doların üzerinde. N^2, kısa bir süre önce verdiği demeçte, Bastion ekosistemini yeni finansmanla daha da genişletmeyi planladığını açıklıyor. Bu amaçla altcoin, pazarlama ve iş geliştirme işlevleri için insanları işe almayı planlıyor. N^2, şu anki çalışan sayısının beş kişi olduğunu söyledi.

Bastion yatırımcıları airdrop’larını alabilir

Coinmuhendisi.com olarak yakından izlediğimiz altcoin’in kurucusu, A Serisi fonlamanın bir öz sermaye ve token turları karışımı yoluyla artırıldığını ve “değerin token’da olduğunu” ifade ediyor. Bastion, yerel tokeni BSTN’yi bugün erken saatlerde toplam 5 milyar arzla başlattı. Token’ı Bastion’da önceden çıkaran veya Bastion’ın 410 milyon dolarlık “lockdrop” IDO’suna katılan kullanıcılar, altcoin projesinin uygulamasında BSTN airdrop’larını talep edebilirler.

N^2, kullanıcıların 3 milyon dolarlık NEAR ödülleri ve BSTN’nin toplam arzının yüzde 11’i karşılığında 12 aya kadar kilitli IDO aracılığıyla Bastion’a 410 milyon dolarlık sermayeyi kilitlediklerini söyledi. Token arzının geri kalanı ekip üyeleri ve danışmanlar, likidite madenciliği teşvikleri ve hazine için tahsis edilecek. Jane Street, Bastion’ın devamlı yatırımcısı olarak biliniyor. Ticaret devi, geçen ay altcoin projesinin fonlama turuna da katılmasına rağmen protokolün ne kadar arttığını açıklamadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir