Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.728
% 4.60
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.728
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Büyük İsim Bu Altcoin’ler İçin Uyardı: Para O Coinlere Kayıyor!

Dexterity Capital’in kurucu ortağı Michael Safai Bitcoin ve altcoin piyasasına yönelik düşüncelerini aktardı ve volatilite olayının tarafsız stratejiler için iyi olduğunu söyledi. İşte Safai’nin yorumları…

Safai: Bireysel yatırımcılar geri çekildi

Kripto para piyasasındaki en son çöküşten bahseden Safai, volatilitenin çoğunlukla piyasada tarafsız stratejiler için iyi olduğunu, arbitraj stratejileri için oldukça iyi gittiğini söyledi. Ancak bireysel yatırımcılar için bunun farklı bir hikaye olduğunu söyledi.  Safai, “Birçok yatırımcı yandı. Verilerimiz, muhtemelen çöküş öncesine göre daha az bireysel faaliyeti olduğunu gösteriyor. Bunun anlamı, gördüğünüz hacmin büyük bir kısmı veya gördüğünüz hacmin daha büyük bir kısmı, artık bizim gibi kurumsal traderların hacmi,” ifadelerini kullandı.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere kripto çöküşü, başlangıçta FED faiz oranlarının yükselmesiyle ateşlendi ve daha sonra sadece bir ay önce 33 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olan Terra ekosisteminin çöküşüyle ​​hızlandı.

Safai, Bitcoin ve bu altcoin projesine yönelim başlayabilir

Safai, çevrenin şu anda çok belirsiz olduğunu, bireysel yatırımcıları yeniden devreye sokmak için katalizörün ne olabileceğini söylemek zor, dedi.  Safai, merkez bankasının enflasyona uzun bir süre tahammül etmeye karar vermesi durumunda, kripto paranın enflasyona karşı bir korunma olarak anlatısının bireysel yatırımcıları “canlandırabileceğini” söyledi. Safai’ye göre geçen haftaki olaylardan sonraki en büyük korkularından biri, ekosisteme ve Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) gibi “Ethereum katillerine” olan güvenini kaybetmesidir. Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) olan bilinen miktarlara doğru bir kayma görmeyi bekliyor.

Birçok geliştirici, “Ethereum katilleri” olarak bilinen diğer Blockchain’lere geçti, çünkü Ethereum ölçeklendirmede zorluk yaşadı, bu da yüksek gas ücretleri ve yavaş işlem hızlarıyla sonuçlandı. Safai, “Şimdi bunu geçen hafta Terra’da gördüğümüz şeyin riskine karşı tartmanız gerekiyor.” dedi. Ancak Safai, bireysel yatırımcıların şimdilik zor bir noktada olduğunu söyledi. Kurumsal oyuncular da stablecoin USDT’nin sınırlı ABD doları ile sabitinden ayrışmasına karşı risk içerisinde. Küçük bir ayrışmanın bile büyük sonuçlar doğurabileceğini söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir