Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.289
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.289
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Büyük Haberler Geliyor! “Bu Altcoin Patlamaya Hazır”

MATIC fiyatı, son 24 saat içinde yükselmesine neden olan satın alma baskısında bir canlanma gördü. Bu gelişme, Coca-Cola’nın 3 Temmuz’da Polygon tabanlı NFT’lerinin lansmanını duyurmasının ardından geldi. Duyurunun ardından altcoin fiyatı kısa sürede %5’in değer kazandı.

Polygon NFT sahnesi yakında kalkacak

Coca-Cola, bir sanatçı ve LGBTQIA+ topluluğunun bir savunucusu olan Rich Mnisi ile işbirliği içinde Polygon NFT koleksiyonu başlatacağını duyurdu. Web sitesine dayanarak, bu koleksiyonlar topluluğu kutlamak için yapılmaktadır. Buna göre, her bir parça, “topluluğun üyelerine renk dolu bir ışık tutmayı ve bir Sevgi mesajı yaymayı amaçlar.”

Ayrıca duyuru, Coca-Cola’nın Gurur koleksiyonundaki NFT’lerin ilk satışından ve yeniden satışından elde edilen tüm gelirin LGBTQIA+ topluluğuna hizmet eden hayır kurumlarına bağışlanacağını ortaya koyuyor. Polygon topluluğu için bir diğer önemli güncelleme, Meta’nın Ethereum ve Polygon’da NFT’lerin lansmanını duyurmasıdır. Şirketin Ürün Müdürü Navdeep Singh, ilk duyuruyu Twitter’da paylaştı.

Altcoin kurucuları, Polygon’un Web3 yol haritasını paylaştı

Bir diğer önemli gelişme, Polygon’un kurucu ortaklarının projeyi nereye götürdüklerine dair son duyurusu. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Polygon ortağı Micalip Bjelic, bugün Twitter’dan şunları söyledi:

Web3’ün toplu olarak benimsenmesi mobilde gerçekleşecek ve 0xPolygon buna hazırlanıyor. Stratejimiz kendi cihazlarımızı yapmak değil. Bunun yerine mevcut üreticilerle entegre olacağız. Şu anda, ilk büyük entegrasyonu duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Bu arada, Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal, şirketin “küresel ölçekte mevcut Mobil ağır ağırlıklarla işbirliği yaparak farklı bir strateji üzerinde çalıştığını” da sözlerine ekledi.

MATIC fiyatı patlamaya hazır

MATIC fiyatı iki direnç seviyesini geri aldı. Böylece bu seviyeleri 0,38 ve 0,47 dolar destek seviyelerine çevirdi. Bu gelişme, MATIC’in şu anda 8 günlük EMA’daki 0,48 doların üzerinde işlem görmesiyle ortaya çıkıyor. Özellikle, 18 Haziran’da başlayan toparlanma rallisi önemli fiyat hareketleri tetikledi. MATIC fiyatının 0,540 dolardan 34 günlük EMA’yı aşması koşuluyla daha fazla kazanıma tanık olması muhtemel.

Bu hareket, Polygon piyasa yapıcılarının 0,57 dolarda oyun yapmasının önünü açıyor. Böylece, market yapıcıları satın alma-durdurma likiditesini toplayacak. 0,57 dolarlık direncin ters çevrilmesi, MATIC alıcılarını 0,68 dolarlık en önemli direnç bariyerine karşı koyacaktır. Bazı durumlarda, MATIC fiyatının yukarıda belirtilen seviyenin ötesine geçme şansı var. MATIC fiyatı 0,70 dolara hedefleyebilir. Burada yukarı yönlü muhtemelen kısa vadede Polygon için sınırlanır.

Piyasa MATIC fiyatını ararken, toparlanma rallisinin devam edeceği varsayımı, boğaların birden fazla engeli aşmasına bağlı. Bu engellerden herhangi birinde reddedilmek, Polygon’u daha da düşürebilir. Son olarak, analist Akash Girimath’a göre, MATIC fiyatı 0,38 doların altında dört saatlik bir mum çubuğu üretirse, iyimser görünümü geçersiz kılar ve 0,23 dolar destek bariyerinde daha fazla kayıpları tetikler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir