Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.446
% 2.99
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.446
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Büyük Haberler Duyurdular: Bu 4 Altcoin’i Temmuz’da İzleyin!

Kripto para piyasası, son gelişmelerin ardından Kasım 2020 seviyelerine geri döndü. Buna göre piyasa trilyon dolar değerini kaybetti. Düşüşün temel nedeni, yatırımcıların fonları daha az riskli varlıklara yönlendirmesi olarak görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin, Haziran ayında 20 bin doların altını gördü. Bununla birlikte altcoin piyasaları da benzer sonuçlar gördü. Haziran ayı boyunca Altcoin’lerin toplam piyasa değerinin 700 milyon dolardan 450 milyon dolara düştüğüne tanıklık ettik. Ancak yine de bazı projeler, büyük gelişmeler ile yükseliş sinyalleri vermeye devam ediyor.

Temmuz ayında izlenmesi gereken 4 altcoin

Haziran ayında piyasa, Celsius ve 3AC çöküşünden ikinci bir Terra vakası ihtimaline kadar birçok olumsuzluk yaşadı. FED, faiz artırımına gitti, küresel enflasyon yükseliyor. Tüm bunların ortasında piyasa yukarıda da bahsedildiği üzere büyük düşüş yaşadı. Ancak yeni bir aya giriyoruz ve Temmuz ayında bazı altcoin projeleri büyük gelişmeler yaşayacak. Coinmuhendisi.com olarak, Temmuz ayında radarınızda olması gereken altcoin’leri sizin için derledik.

Cardano (ADA)

Cardano ağının altcoin varlığı ADA, listemizde ilk sırada yer alıyor. Ağ, şimdiye kadar vaat ettiği gibi olduğunu kanıtladı. Buna göre platform, yazım sırasında, 24 saatlik işlem hacminde Blockchain’lere liderlik ediyordu. Aslında Cardano, rakiplerinden daha düşük işlem ücretleri sunmasıyla 4 aydır trend oldu. Bununla birlikte ağ, Haziran’da yapılması planlanan, ancak Temmuz’a ertelenen bir yükseltme yapacak. Cardano’nun arkasındaki firma olan Input Output Hong Kong (IOHK), uzun zamandır beklenen Vasil yükseltmesini bu ay yayınlıyor. Charles Hoskinson’a göre Vasil yükseltmesi, “Cardano’ya büyük bir performans artışı” sağlayacak. Ayrıca, akıllı sözleşme yeteneklerini platforma dahil edecek özelikler getirecek. ADA, Haziran ayını 0.4588 dolardan kapattı.

Ethereum (ETH)

Kripto para alanında Ethereum, sunduğu DeFi, akıllı sözleşme ve NFT özellikleriyle en büyük Blockchain olmaya devam ediyor. Ethereum yerel tokeni ETH’nin fiyatı Haziran ayında düşerek 896,11 dolara kadar düştü. Buna göre lider altcoin, ATH’sinden %81,36 aşağıda işlem görüyor. Ancak, Ethereum’daki düşüş yalnızca ETH ile sınırlı değil. Glassnode verilerine göre ağdaki kullanıcı sayısı da düşüş eğiliminde hareket ediyor. Ek olarak, satış sonucunda, tüm Ethereum ekosistemi tarihi bir kaldıraç azaltma olayı yaşıyor. Bununla birlikte, aşırı kaldıraçtan kurtulma, yeniden yapılanmaya izin verme fırsatı taşıyor. Ether, Haziran ayını 1.067 dolardan kapattı.

Amp (AMP)

Amp, her türlü değer aktarımı için anında, doğrulanan güvenceler sunan yeni dijital teminat altcoin varlığı olarak tanımlanıyor. Ağlar, Amp kullanarak, varlıklarla ilgili çok çeşitli kullanım durumları elde ediyor. Bunun sonucunda, işlemleri hızlı ve geri alınamaz bir şekilde güvence altına alıyorlar. Ayrıca proje, teminat bölümleri ve teminat yöneticileri sistemi aracılığıyla basit ama çok yönlü bir arayüz sunduğunu iddia ediyor. AMP, Haziran ayını 0.01004 dolardan işlem görerek kapattı.

Harmony (ONE)

Harmony, merkeziyetsiz uygulamaların (DApp’ler) oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanan bir Blockchain platformudur. Ağ, saniyeler içinde blok oluşturmaya izin veren rastgele durum paylaşımına odaklanıyor. Böylece merkeziyetsiz uygulamaların çalışma şeklini yenilemeyi amaçlıyor. Harmony Blockchain’in yerel altcoin varlığı ONE, son 30 günde %60’ın üzerinde düştü. Fiyattaki düşüş, platformun beş gün önce uğradığı 100 Milyon Dolarlık hack saldırısının sonucuydu. Ek olarak Harmony, hareketin farkında olduklarını söyledi. Ayrıca, suçluyu yakalamak için Blockchain analiz firmaları ve FBI ile iş birliği yaptıklarını açıkladı. ONE, Haziran ayını 0.01811 dolardan kapattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir