Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.367
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.367
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Büyük Haber: Binance ve Huobi, Bitci’yi Almak İstiyor!

Küresel kripto para borsaları Binance ve Huobi, Türkiye’de ortaklık kurmak ve geliştirmek için üst düzey görüşmelere devam ediyor. Bitci.com teklifine gelince, dünyanın en büyük kripto para borsaları ortaklık için masaya oturmaya hazırlanıyor.

Binance ve Huobi, Bitci’ye talip oldu

Kripto para piyasasına yeni giren ancak şu anda en büyük oyunculardan biri olan Türk markaları güçlenmeye devam ediyor. Ülkemizde bazıları oldukça büyük kripto para borsaları var. Her gün milyonlarca dolarlık işlem gerçekleştiren Bitcoin borsaları Türkiye pazarına yatırım yapmak isteyen devlerin dikkatini çekiyor.

Bitci dev ortaklığa hazırlanıyor

Bodrum, Türkiye merkezli Bitci, hem Binance hem de Huobi ile ayrı ayrı olmak üzere masaya oturuyor. Her iki firma da Bitci.com’u satın alma veya ortaklık kurma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bitci.com’dan güvenilir bir kaynaktan elde edilen bilgilere göre, her iki firmanın da aktif olarak yeni işbirlikleri aradığını ve görüşmeleri gizli tutmak için bir gizlilik anlaşması imzaladıklarını öğreniyoruz. Bu arada, kaynaklara göre Bitci.com’u satın almak için büyük paralar konuşuluyor ve Coinbase’in milyarlarca dolar ödemeyi gözden çıkardığı BTC Türk’ün satışı için söylentiler var. Bitci, 2018 yılında bir Türk holding şirketi tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesinde kurulan ve platformunda günde 1.2 milyar dolar işlem hacmiyle her saniye yaklaşık 1000 işlem gerçekleştiren popüler kripto para borsası.

Benimsenme sürecinde önemli adımlar atıldı

Kripto paraların kullanımı çok sayıda tanınmış şirket tarafından kabul görmeye devam ediyor. Düzlenmeler ve vergi konusunda, son aylarda küresel bazda bir artış görüldü. Bitcoin, El Salvador’un resmi para birimi haline geldi ve vadeli işlem sözleşmelerine dayalı ilk ABD borsasında işlem gören fonlar (ETF’ler) artık mevcut. Piyasanın yüksek volatilitesi de canlılığını koruyor. coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, geçen yılın Kasım ayında sona eren ralliden bu yana düşüş eğilimi gösteren kripto para birimleri, küçük fiyat dalgalanmalarıyla dengeyi yeniden kazanmaya çalışıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir