Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.518
% 3.61
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.518
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Büyük Eller Harekete Geçti: SHIB Bu Seviyelere Gidebilir!

Shiba Inu fiyatı, Robinhood memecoin için destek ekleyeceğini açıkladıktan kısa bir süre sonra yaklaşık yüzde 40 arttı. ‘SHIB: The Metaverse’ için teklif etkinliği canlı olduğu için temeller artık daha da yükseldi. FXStreet analistleri, spekülasyon arttıkça altcoin’in fiyatların artmaya devam edeceğini tahmin ediyor.

Shiba Inu fiyatı, güçlü temeller üzerinde büyük kazançlar kaydetti

SHIB fiyatı, bir gecede çift haneli getiriler kaydederek büyük bir ralliye tanık oldu. Altcoin’in avunucuları, SHIB’in popüler kripto borsası Robinhood’da uzun zamandır beklenen listelenmesi, Ethereum’un büyük cüzdan adreslerinin birikmesi, dolaşımdaki arzın azalması ve ‘SHIB: The Metaverse’ lansmanı da dahil olmak üzere etkileyici fiyat hareketi için dört temel neden belirlediler.

Shiba Inu cryptocurrency logo displayed on a screen and representation of cryptocurrencies are seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on June 29, 2021 (Photo Illustration by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

Geliştiriciler, SHIB: The Metaverse için giriş aşamasında toplam 36.431 arsanın kilidini açtı. İhale etkinliğine erken erişim de yayına girdi ve LEASH ve SHIBOSHI sahipleri araziler için şimdiden teklif vermeye başlayabiliyor. SHIB: Metaverse’in lansmanı, altcoin’in ekosisteminin benimsenmesini ve faydasını artırabileceğinden Shiba Inu sahipleri tarafından ilgiyle bekleniyordu. Ayrıca, dolaşımdaki token’ların sayısı, talep arttıkça borsalar arasında bir kıtlığa neden olan bir yakma mekanizması uygulandıktan sonra her gün azalmaya devam ediyor.

SHIB için izlenmesi gereken seviyeler hangileri?

4,4 milyar Shiba Inu token’ının dolaşımdan kaldırılması için birkaç yakma partisi düzenlendi. Büyük cüzdan yatırımcıları, özellikle son iki hafta içinde, son düşüşler boyunca portföylerine sürekli olarak daha fazla Shiba Inu eklediler. “Light” ve “BomBur” olarak tanımlanan iki Ethereum balinası, varlıklarına 8,95 milyon dolar değerinde Shiba Inu ekledi. Bu önemli olaylar, diğer faktörlerin yanı sıra SHIB fiyatını önemli ölçüde etkiledi.

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini yakından izlediğimiz FXStreet analistleri, iki varlık arasındaki yüksek korelasyon göz önüne alındığında, Bitcoin yükselişini sürdürürse Shiba Inu fiyatının tırmanmaya devam edebileceğine inanıyor. SHIB, 0.000037 dolara bir kırılmaya yol açmak için 0.0000271 dolar seviyesinde destek oluşturmaya çalışıyor. Memecoin, kısa vadede fiyatını daha da yükseltebilecek bir Adem ve Havva olarak adlandırılan çift dip modeli üzerinde çalışıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir