Kriptolar:
30320
Bitcoin:
$64.707
% 0.50
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 0.82
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 64.707
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Büyük Airdrop Yolda: Geliştiriciler Tarih Açıkladı

LayerZero Sybil

Kripto para piyasasında merakla beklenen altcoin airdrop’larından biri olan LayerZero (ZRO), 20 Haziran 2024 tarihiyle şifreli bir mesaj paylaşarak kripto meraklıları arasında spekülasyonlara yol açtı.

Firma daha önce Aralık ayında bir token çıkarmayı planladığını ve 2024’ün ilk yarısında piyasaya sürüleceğini duyurmuştu.

Yakın tarihli bir gönderide, LayerZero geliştiricileri operasyondan “snapshot #1” olarak bahsetmiş ve yaklaşan bir dizi airdrop’a işaret etmişti. Bu durum, potansiyel talih kuşunu heyecanla bekleyen takipçiler arasında beklenti ve spekülasyonların artmasına neden oldu.

LayerZero, çeşitli blockchainlerin üçüncü bir tarafa ihtiyaç duymadan bağlanmasını sağlayan benzersiz bir protokol. Şu anda Stargate ve Radiant Capital tarafından kullanılıyor ve her ikisi de snapshot’ın onaylanmasının ardından yerel tokenlerinde hafif artışlar görmüştü.

İlginizi Çekebilir: Ripple Avukatları 2 Milyar Dolarlık Cezaya Karşı Çıkıyor

Geçen yılın Nisan ayında LayerZero, B Serisi finansman turunda 120 milyon dolar elde ederek 3 milyar dolarlık bir değerleme elde etmişti. Andreessen Horowitz ve Sequoia Capital’in önemli yatırımlarını içeren bu tur, LayerZero’nun pazardaki konumunu daha da sağlamlaştırmıştı.

Airdrop’a Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:

LayerZero’yu kullanın.

Stargate veya Radiant Capital gibi LayerZero’yu kullanan dApp’leri kullanın.

Sosyal medyada LayerZero’yu takip edin ve etkileşime girin.

LayerZero topluluğuna katkıda bulunun.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir