Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.981
% 6.24
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.981
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bugün, Bu 8 Altcoin İçin Kritik Gün: İşte Olacaklar!

Piyasalar hafif bir şekilde ivme kazanmaya başlamışken altcoin ekosistemindeki gelişmeler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Aşağıdaki listede, bugün 8 altcoin’de yaşanacak veya yaşanmış olayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Bugün, 8 altcoin projesinde gelişmeler var

  • Unibright (UBT), ekibi ile birlikte bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek.
  • Decubate (DCB), Hodl Finance (HFT) talep etkinliğini gerçekleştirecek.
  • KuCoin, USDD’yi (USDD) USDT ve USDC çifti ile TSİ 13’te listeledi.
  • Basic Attention Token (BAT), bir topluluk buluşması gerçekleştirecek.
  • Secret (SCRT), TSİ 20’de Twitter üzerinden canlı yayın gerçekleştirecek.
  • Covalent (CQT), Miami’deki ekibi ile bir buluşma gerçekleştirecek.
  • ProBit, Plugin’i (PLI) USDT çifti ile TSİ 11’de listeledi.
  • Silent Notary (UBSN), büyük bir proje güncellemesinin duyurusunu bugün paylaşacağını açıkladı.

Piyasada son durum nedir?

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere geçen hafta BTC’nin art arda yedi haftalık mumunun kırmızıyla kapanmasına yol açan fiyat hareketi, 18 ayın en düşük seviyesi olan 25.300 doların Bitstamp’te görülmesiyle, büyük aksamalara neden oldu.  Bitcoin bu noktada sıçradı ve hafta sonu boyunca olduğu yerde 30.000 doların üzerine çıktı. Dün bu çizginin altına düştüğü ve 29.000 dolara gerilediği için ivmesini kaybetti.

Ancak boğalar bu noktada hızlandı ve daha fazla fiyat düşüşüne izin vermedi. Tam tersine, BTC’yi yukarıya ittiler ve kripto para birimi 30.000 doları geri aldı. Şu an itibariyle, 31.000 dolara yakın oturuyor. Sonuç olarak, BTC’nin piyasa değeri 580 milyar dolara yükselirken, altcoin’ler üzerindeki hakimiyeti hala yüzde 44.5 civarında.

Son on gün içinde benzer artan fiyat dalgalanmalarından geçen altcoin’ler, 24 saatlik ölçekte nispeten sakin kaldı. Ethereum, 2.000 doları geri almadan birkaç gün önce 3.000 dolardan 1.700 dolara düştü ve o zamandan beri bu seviyeyi korudu. Ayrıca, bu satırları yazarken ikinci en büyük kripto para birimi 2.100 dolara yakın. BNB, günler önce 230 dolara düştükten sonra şimdi 300 doların oldukça üzerinde duruyor. Ripple, Cardano, Polkadot, Dogecoin, Avalanche, TRON ve Shiba Inu da yeşilde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir