Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.782
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.782
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bugün Bu 10 Altcoin İçin Büyük Gün: İşte Olacaklar!

Kripto piyasaları son iki günde 50 milyar doların biraz üzerinde kaybetti. Bu, Bitcoin’in 20.000 dolara son düşüşü ile geliyor. Bu sırada, fiyattan bağımsız olarak bakıldığında, birçok altcoin projesinde gelişmeler yaşanıyor. İşte bugün altcoin ekosistemlerindeki gelişmeler…

Bu altcoin projelerinde gelişmeler var

Nispeten sakin hafta sonunun ardından, Bitcoin yavaş yavaş değer kaybetmeye başladı ve 20.000 doların altına doğru düştü. Bu sırada, çeşitli altcoin projelerinde değişimler yaşandı. İşte bugün gerçekleşecek olan borsa listelemeleri, soru cevap etkinlikleri ve airdrop’lar…

  • Origin Protocol (OGN), bugün OGV airdrop’unu gerçekleştirecek.
  • Huobi Global, Only1’ı (LIKE) Tether (USDT) çifti ile listeliyor.
  • Ergo (ERG) ve Flux (FLUX), bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek. Türkiye saati ile 20’de gerçekleşecek olan etkinlikte proof-of-work GPU madenciliği ve Ethereum Merge’ünden konuşulacak.
  • EverRise (RISE), bugün, TSİ 21’de bir duyuru yapacağını açıkladı.
  • Kunci Coin (KUNCI), Telegram üzerinden soru cevap etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlikte NFT eserlerinden bahsedilecek.
  • Telos (TLOS) ve Rubic (RBC), ortak bir soru cevap etkinliği gerçekleştiriyor. Etkinlik, TSİ 20’de başlayacak.
  • Fantom (FTM), TSİ 18’de soru cevap etkinliği gerçekleştiriyor.
  • Kommunitas (KOM), MOVN IKO’su gerçekleştiriyor.

Piyasada son durum nedir?

Bu sırada, bu hafta, geçen haftaki çıkmazın üstesinden geldi. 20.000 doları aşan ana kripto para birimi için oldukça iyi geçti. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, varlık Perşembe günü 22.500 dolar civarında üç haftanın en yüksek seviyesine sıçradı. Ancak, BTC kısa süre sonra geri çekilmeye başladığından bu kısa sürdü. Neredeyse anında 1.000 doların üzerinde düştü. Ardından sıçramaya çalıştı, ancak raylarında durduruldu. Bu nedenle, hafta sonu ticaretinin çoğunu 21.000 ila 22.000 dolar arasında bir aralıkta geçirdi.

Pazar günü sona ererken, kripto para birimi değer kaybetmeye başladı. 21.000 doların altına düştü. Düşüşü devam etti ve Bitcoin 20.300 doların biraz üzerinde dört günün en düşük seviyesine düştü. Şu an itibariyle 20.000 doların altına gerilemiş durumda. Günlük bazda yüzde 2.9’luk  bir düşüş ile 19.878 dolardan el değiştiriyor. Bu sırada piyasa değeri 379 milyar dolara geriledi. Toplam piyasa değeri, yüzde 2.8’lik bir düşüş ile 929 milyar dolara düştü. Şu anda, genel tablo kırmızı gözüküyor. İlerideki süreçte neler yaşanacağını ise zaman gösterecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir