Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bugün Bu 10 Altcoin İçin Büyük Gün: İşte Olacaklar!

Bitcoin ve altcoin piyasası, Bitcoin (BTC)’in 20.000 doların üzerinde kalmaya çalışmasıyla ciddi şekilde yıprandı.  Ancak çeşitli altcoin projelerinde yenilikler yaşanmaya devam ediyor. İşte detaylar…

Bu 10 altcoin için önemli gün

  • TriasLab (TRIAS), Mdex (MDX) ile ortak madencilik hizmetini başlatacak.
  • BitMart, xPECTAR’ı (XSPECTAR) USDT çifti ile TSİ 18’de listeliyor.
  • BKEX, Terran Coin’i (TRR) USDT çifti ile TSİ 9’da listeledi.
  • Celer Network (CELR), Telegram üzerinden bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek. Etkinliğin başlangıcı, gece saatlerine denk gelecek.
  • Koinbazar, Ethereum Classic’i (ETC) Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), INR ve USDT çifti ile TSİ 14.30’da listeliyor.
  • Beefy.Finance (BIFI), Discord üzerinden bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik, TSİ 20’de başlayacak.
  • Stacks (STX), SIP topluluk buluşmasını gerçekleştirecek.
  • ProBit Global, Prime Numbers’ı (PRNT) USDT çifti ile TSİ 11’de listeliyor.
  • Gangster Legends Cash (CASH), Gangster Legends 2.0 IGO’sunu gerçekleştirecek. Böylece Eva NFT’leri için minting süreci TSİ 14’te başlayacak.
  • KuCoin, ICON’u (ICX) USDT ve ETH çiftleriyle TSİ 13’te listeliyor.

Piyasada son durum nedir?

Şimdiye kadar, Bitcoin 20.000 doların üzerinde kaldı. Fed’in açıklamasını izleyen büyük volatiltieye rağmen ETH de 1.000 doların üzerinde. Son 24 saat, özellikle ABD Merkez Bankası’nın 1994’ten bu yana en yüksek faiz artışını açıklamasının ardından, kripto para piyasasına daha fazla fiyat dalgalanması getirdi. Bununla birlikte, altcoin’ler günlük ölçekte iyi durumdayken, Bitcoin 20.000 doların üzerinde kalmayı başardı.

Geçen Cuma günü, birincil kripto para birimi için iyi gitmedi. Coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere geçen hafta, ABD TÜFE rakamlarının yaklaşık 40 yılın en yüksek enflasyonunu belirtmesinin ardından değer kaybı yaşandı. Hafta sonu ve bu haftanın başlangıcı daha da olumsuz fiyat hareketlerini beraberinde getirdi. BTC bu durumda, kendisini bir buçuk yılın en düşük fiyat pozisyonu olan 21.000 dolara düşerken buldu.

Bitcoin, yazım sırasında yüzde 3.3’lük bir yükseliş ile 21.000 dolar civarında el değiştiriyor. Piyasa değeri ile en büyük kripto para olan BTC, sabah saatlerinde 20.000 doların üzerinde kalmaya çabalıyordu. Bu sırada altcoin’ler son zamanlarda BTC kadar sert bir şekilde düştü. Ancak 24 saatlik bir ölçekte manzara şimdi tamamen yeşil. ETH ayrıca 1.000 doların altına girmeye yakındı. Yine de olmadı ve o zamandan beri yüzde 10’dan fazla değer kattı. Sonuç olarak, ikinci en büyük kripto şimdi 1.100 dolar civarında işlem görüyor. Daha büyük altcoin’lerin çoğu şimdi benzer kazanımlar görüyor. SOL, ADA, BNB gibi coin’lerin çoğu az da olsa yükselişte.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir