Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.315
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.315
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bu Metrik, Bitcoin’in Sıradaki Seviyesini Veriyor!

Popüler kripto stratejisti Kevin Svenson, Bitcoin (BTC)’in bir sonraki adımını belirlemek için sağlam bir geçmişe sahip gözden kaçan bir metrik kullandığını söylüyor. İşte ünlü analistin lider kripto para birimi hakkındaki iddiaları…

Analist Bitcoin için oldukça önemli olan bir göstergeden bahsediyor

Ünlü analist Kevin Svenson, takipçilerine 128 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) Bitcoin’in son beş yıldaki hareketlerini göstermede güvenilir olduğunu kanıtladı. Analiste göre 128 günlük SMA, yıllardır kullanılacak en iyi hareketli ortalama göstergelerinden biri olarak biliniyor. Analisti Bitcoin’in 2017 boğa koşusunda destek hattı olarak SMA’ya pek çok kez ulaştığını belirtiyor.

Svenson’a göre aslında ayı piyasası işareti olarak görülen bu metriği Bitcoin (BTC)’in direnç olarak kullandığını ekliyor. Analiste göre 2019 boğa koşusunda bu destek hattının üzerine çıkan Bitcoin, 2019’daki çöküşü de mükemmel bir şekilde yakaladı ve sürekli olarak büyük destekleri, büyük dağılımları, büyük kırılmaları çağırıyor.  BTC 128 günlük SMA’nın üzerinde olduğundan, analist Bitcoin’in çizgiyi tutabildiği sürece yükseliş eğiliminde gönderileceğini söylüyor.

Bitcoin’de izlenmesi gereken seviyeler neler?

Geniş kitleler tarafından takip edilen kripto analisti Twitter takipçilerine, BTC’nin geçen ayki rallisine rağmen, yatırımcı duyarlılığının yükseliş trendinin uygulanabilirliği konusunda biraz şüpheci olduğunu ifade ediyor. Lider kripto para Bitcoin (BTC)’in son rallisine ilişkin olarak Svenson şu ifadeleri kullanıyor:

Piyasa psikolojisi şu anda bir ‘inanmama’ rallisinde olduğumuzu gösteriyor (yani bir yükseliş trendine inanmama). Tabii ki bir piyasada asla garanti yoktur. Bu kırılma bölgesinin altına düşersek kendimizi “düşüş trendinin inkarında” bulabiliriz.”

Coinmühendisi.com olarak fiyat hareketlerini yakından takip ettiğimiz Bitcoin gün içinde bir miktar yükselerek 45.842 dolardan işlem görüyor. Öte yandan lider kripto para 29 Mart’ta aylık en yüksek seviye olan 47.825 dolara ulaştı. Bunlara ek olarak Svenson, 128 günlük SMA destek direnç hattını elinde tutan Bitcoin ışığında, bir sonraki zorluğun 200 günlük 48.300 dolarlık direnç fiyatını geri almak olduğunu söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir