Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.455
% 2.07
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.455
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu Metaverse Coin’ler Devleri Geçti: Balinalar Kapışıyor!

En popüler metaverse coin projelerindeki kazançlar, Çarşamba günü benzerlerini büyük ölçüde geride bıraktı ve alandaki toplam piyasa değeri son 24 saatte %6,5 artışla 31,1 milyar dolara ulaştı. Buna ilaveten işlem hacimleri de %74 artış kaydetti.

Metaverse coin projelerinin performansı göz doldurdu

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, hafta başındaki gerilemeden sonra kripto para piyasası Çarşamba günü biraz toparlandı. Lider kripto Bitcoin (BTC) %3’ün üzerinde artarak 42.000 dolar seviyesini görürken, diğer büyük kripto paralar da çoğunlukla yeşilde yol aldı.

Ancak Apecoin (APE), Sandbox (SAND) ve Gala Games (GALA) gibi metaverse coin projeleri emsallerini geride bıraktı. Uzmanlara göre APE ve SAND’e ilişkin olumlu gelişmeler, diğer birçok metaverse token’inde de satın alma ilgisini artırmış gibi görünüyor.

Ethereum balinalarının en büyüğü, yoğun bir şekilde metaverse coin projelerinden satın alıyor. APE, GALA ve SAND, son 24 saat içinde ETH balinaları tarafından en çok satın alınan 10 token arasında yer alıyor.

Apecoin (APE)’den muhteşem bir performans

Günün en çok kazananı olan ApeCoin (APE) fiyatı son 24 saatte %34’ün üzerinde fırladı. Uzmanlara göre son zamanlardaki yükseliş rallisi, kısa süre önce Gemini Earn’de listelenmesi gibi birkaç faktörün sonucu. Bununla birlikte, Yuga Labs’ın “Otherside” adlı yaklaşmakta olan metaverse’si hakkındaki spekülasyonların, Whopping dalgalanmasının arkasındaki ana faktör olabileceği değerlendiriliyor.

Raporlara göre, Yuga Labs, ‘Otherside’da 600 APE’lik başlangıç ​​fiyatıyla arazi satışları başlatacak. Bununla birlikte, APE geçen ay ortaya çıktığından bu yana zaten % 1.500’ün üzerinde artış kaydetti. Son zamanlarda, APE, Decentraland’ı (MANA) devirerek en büyük metaverse coin projesi haline geldi. Bu arada, 24 saatlik işlem hacmi %360’ın üzerinde bir artış gördü.

Sandbox’ın saatlik işlem hacmi %65 arttı

WhaleStats’a göre, “BlueWhale0093” adlı ETH balinası, 1,48 milyon dolar değerinde The Sandbox (SAND) satın aldı. Buna ek olarak , SAND’in 24 saatlik işlem hacmi %65’in üzerinde bir arttı.

Bloomberg’den gelen bir rapor, artışın arkasındaki neden olabilir. Raporda Sandbox’ın çeşitli yatırımcılardan 400 milyon dolar toplayacağı belirtiliyor. Sandbox’ın yerel tokeni SAND, son 7 gün içinde %8’in üzerinde yükseldi. Mevcut durumda toplam piyasa değeri 3,4 milyar doları aşan SAND, kripto para liginde 40. sırada yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir