Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.949
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.949
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bu Metaverse Coin’e Dikkat: Hacimler Pik Yaptı!

Yeni arazi belirleme özelliği ve savaş oyunu modunu tanıttıktan sonra bu metaverse coin projesinde yönelik ilgi tavan yaptı.

Duyuruların ardından bu metaverse coin projesinin hacmi % 205 arttı

Axie Infinity, yeni NFT arazi belirleme özelliğinin piyasaya sürülmesinden yeniden toplanıyor. P2E metaverse coin oyunu, son yedi gün içinde NFT satış hacminde %205’lik patlama gördü. Projenin kurucu ortağı Jeff Zirlin, ağdaki iyileşmelerin ardından Axie Infinity’nin tekrar gördüğünü söylüyor.

CryptoSlam’den alınan verilere göre, Axie infinity son yedi gün içinde toplam 23.100 alıcıdan 1.3 milyon dolar değerinde satış gerçekleştirdi ve bu hafta boyunca %205’lik bir artışa işaret etti.

Ani artışa katkıda bulunan faktörler

Bu faktörlerden biri, 4 Temmuz’da stake desteğinin başlatılmasının ardından AxieInfinity arazi NFT’lerine yönelik artan iştah. Staking özelliği, arazi sahiplerinin oyunun yerel AXS tokeninde haftalık ödüller kazanmalarını sağlıyor. Ronin Chain kaşifinden alınan verilere göre, yazım sırasında 16.794 dolaşımdaki arzın yaklaşık %91’i stake havuzlarında.

Proje ayrıca, Haziran ortasından itibaren 600.000 kayıt olan “Origin” adlı yeni oyun modunun bu ayki yükseltmelerinin ikinci aşamasını da başlattı. Origin, şu anda erken erişim modunda. Sadece, kullanıcıların Axie toplamalarına, takas etmelerine ve birbirleriyle savaşmalarına olanak tanıyor. Bu arada, güncellemeler oyundaki bir dizi hatayı da düzeltti.

Ronin Bridge geri dönüyor

Bir diğer faktör, 28 Haziran’da yeniden başlatılan Ronin köprüsü. Köprü, kullanıcıların oyun ve Ethereum arasında transfer tapmalarını sağlayan Axie Infinity için bir side chain’dir. Ancak, 600 milyon dolarlık hackin ardından Mart ayının sonundan beri çevrimdışıydı. Buna rağmen, geçen haftaki hacimdeki %205’lik artış, Axie Infinity’yi bu zaman çerçevesi içinde yalnızca 18. en çok satan NFT projesi olarak konumlandırıyor. Bu da 2021’in sonlarında listelerde zirvede yer alan günlerinden çok uzak.

Axie Infinity ekosistemi, ilginin Kasım ayında zirveye ulaşmasından bu yana uzun bir düşüş trendinde. O ay, proje 753,9 milyon dolar değerinde NFT sattı. Bu esnada, AXS fiyatı ATH seviyesi 164.90 dolara ulaştı. Haziran ayı itibariyle, NFT satışları sadece 3,1 milyon dolar. AXS ise ATH fiyatından %91.4 düşüşle 14.18 dolardan işlem görüyor.

Metaverse coin projesi son zamanlarda ekosistemi genişletmenin yollarını araştırıyor

9 Temmuz tarihli bir blog gönderisinde, Axie Infinity ekibi, vizyonunun Star Wars, Final Fantasy veya Lord of the Rings gibi ikonik dizilere benzer kapsamlı bir bilgi birikimine sahip bir “tüm oyun evreni” yaratmak olduğunu belirtti. Ekip, oyunun bir parçası olarak, oyun odaklı DAO Strider ile ortaklaşa oyunun hayali dünyası “Lunacia”nın arkasındaki hikayeyi oluşturmaya odaklanan içeriği yayınlayacak.

Ekip ayrıca kısa süre önce topluluk büyümesini teşvik etmeyi amaçlayan üç yeni programı tanıttı

  • Lunacian Kodları
  • Yaratıcı Programı
  • Arkadaşlık İşbirliği

İlk ikisi, yönlendirmeler ve içerik oluşturma yoluyla kullanıcıları ödüllendirmeye odaklanmaktadır. İkincisi bir içerik oluşturucu akademisinin parçası olarak 200 burs için fon sağlıyor. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, AXS yazım sırasında 13.95 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir