Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.446
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.446
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu Metaverse Coin’den Önemli Ortaklık: Fiyat Zıpladı!

Popüler metaverse coin The Sandbox (SAND), bu hafta “The King” metaverse’e girdiğinden beri diğer kripto projelerinden daha iyi bir hafta geçirdi. 26 Mayıs’ta popüler Metaverse platformu Sandbox, “Rock and Roll Kralı” Elvis Presley’i sanal dünyaya getirmek için Elvis On-Chain ile bir ortaklık duyurdu. İşte detaylar…

The Sandbox, Elvis Presley’e yönelik ürünler sunacak

Bu yılın başlarında başlayan işbirliğinin bir parçası. The Sandbox’a ek olarak Decentraland, Dappraft, Metakey ve Voxel Architects de ortaklar arasında yer alıyor. Elvis Presley’in doğum gününü anmak için, 1 Haziran’da yayınlanacak olan Elvis-On-Chain Metaverse’ün tam erişim anahtarı olarak 1.935 Elvis Genesis Key NFT’si yayınlanacak. The Sandbox, Elvis avatarları oluşturmak için Voxel Architects ile birlikte çalışıyor. Dünyanın her yerinden Elvis severlerin buluşma yeri olan yeni Elvis dünyasında kullanılacaklar. Yeni alanında, kullanıcılar çeşitli biçimlerde “Kral” olabilir, başkalarıyla iletişim kurabilir ve dijital kalıntıların ticaretini yapabilir. Run It Wild Yönetmen Adam De Cata şunları söyledi:

Bu inanılmaz ortaklar, hepsi zanaatta liderler, Elvis hayranları için türünün tek örneği bir buluşma yeri inşa etmemize yardımcı oluyor. Elvis metaverse’i bir dizi çığır açan deneyime, üretken koleksiyonlara, nadir konserlerden oluşan bir vitrine, hayran deneyimlerine ve gerçek olaylara ev sahipliği yapacak.

Metaverse coin fiyatı arttı

Orjinal NFT minting’inin ardından, Decentraland bir Elvis Blok Partisine ev sahipliği yapacak. Ayrıca Metaverse’de bir noktada çoğu Elvis taklitçisi için Guinness Dünya Rekoru’na girme girişimi olacak. Katılımcılar, tulumu ve tarz peruğu gibi Elvis giyilebilir ürünlerini sergileyebilecekler. Aynı zamanda, makaleye göre, gıpta edilen Elvis Genesis Key NFT’lerinin sahiplerine resmi lisanslı Elvis giyilebilir cihazları verilecek.

Metaverse projesinin yerel tokenı, duyurunun ardından son 12 saat içinde yaklaşık yüzde 21 arttı. Yazının yazıldığı sırada SAND, 1.24 dolardan 1.51 dolara kadar yükseliş yaşamış durumda.  Geçen hafta boyunca, Metaverse coin’i, çoğu kripto varlığının tersi yönde hareket ederek yüzde 23 arttı. Geçen hafta Uruguaylı teknoloji girişimi Cualit’i satın alarak ivmesini artırdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir