Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.073
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.073
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bu Metaverse Coin’de Dev Satın Alma İddiası: Açıklama Geldi!

The Sandbox’ın COO’su Meta’nın (eski adıyla Facebook) 4 milyar dolarlık yatırım haberlerini yalanladı. Gün içinde bir tweet’te Sebastien Borget, satın almanın “asla olmayacağını” söyledi. Ancak buna rağmen, popüler bir metaverse coin olan SAND yükselişe devam ediyor.

Sebastien Borget, satın alma iddiası hakkında konuştu “asla olmayacak”

Microsoft ve Meta gibi devlerin “Metaverse Standards Forum” adlı bir projeyi duyurmasından sadece birkaç gün sonra, SAND fiyatı %20 yükseldi.

SAND şu anda bu ivmeyi %12 oranının da sürdürmeye devam ediyor. CMC verilerine göre SAND, son 24 saatte %12.27 yükselerek 1.33 dolardan işlem görüyor. Benzer şekilde farklı haberler eşliğinde yükselen metaverse coin projeleri de oldu. Bu esnada, Decentraland’ın tokeni MANA, bu süre zarfında yaklaşık %5 artarak 1.04 dolara yükseldi. Görünüşe göre metaverse yatırımlarının coin’ler üzerindeki etkisi kaldığı yerden devam ediyor.

Metaverse coin projeleri dev yatırım haberleriyle gündeme geliyor

Sandbox ve Decentraland, oyuncuların milyonlarca dolar karşılığında sanal arazi arazileri satın alabilecekleri Ethereum tabanlı oyunlardır. Ayrıca, sürükleyici bir NFT tabanlı geleceğin interneti olan metaverse, birçok kişinin beklediği gibi çıkarsa, her ikisi de büyük yatırımcılarına büyük getiriler sağlayabilir. Her biri, spekülasyonlara göre, yerleşik bir teknoloji devinin yatırımına hazırlanıyor. Ancak, The Sandbox’ın kurucu ortağı ve COO’su Sebastien Borget, bu haberleri yalanlıyor. Bugün bir tweet’te, satın almanın “asla olmayacağını” söyledi. Tweet, proje etrafındaki hype’ın zirvede olduğu bir noktada geldi.

Salı günü kurulan ve Alibaba ve Sony’yi de içeren Metaverse Standartları Forumu, amacının metaverse ne olursa olsun bir yer için yarışan yüzlerce işletme arasında koordinasyonu ve işbirliğini teşvik etmek olduğunu söylüyor. Ancak, Web3 topluluğundaki birçok kişi hala şüpheli. Meebits’in genel müdürü Danny Greene, konu hakkında yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti:

Günün sonunda bir gelecek için savaşıyoruz ve bunlar hissedarları temsil eden işletmeler.

The Sandbox da dahil olmak üzere bir dizi metaverse girişiminin arkasındaki 5 milyar dolarlık yazılım ve risk sermayesi şirketi Animoca Brands’in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu, Meta’nın hedeflerini “dijital sömürgecilik” olarak nitelendirdi.

Neler oldu?

Daha önce, Nvidia, Unity, Meta, Microsoft ve Sony yaklaşık 30 şirket, Metaverse Standartları Forumu’nda bir araya geleceklerini açıkladı. Bu esnada, Meta’nın The Sandbox’ı satın alacağına dair haberlerde ortaya çıktı. Sandbox, piyasa değerine göre en büyük 34.kripto para birimidir. Aynı zamanda, piyasanın en büyük metaverse coin projelerinden biridir. Bu satın alma iddialarının ortasında, Sandbox’ın kurucu ortağı ve COO’su Sebastien Borget haberleri yalanlıyor. Bugün böyle bir şeyin “asla olmayacağını” söyledi. Günün ilerleyen saatlerinde yapılacak açıklamaları Coinmuhendisi.com olarak aktarıyor olacağız.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir