Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.445
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.445
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu Metaverse Coin Yol Haritasını Duyurdu: Fiyatı Zıpladı!

Küresel Metaverse coin piyasası 34 milyar doların üzerinde güçlü bir konuma sahip görünüyor. CoinMarketCap’te son 24 saatte yüzde 33’ün üzerinde yükselen Chronicle (XNL)’daki fiyat hareketini inceleyen analist Paul Brabus, altcoin’in neden arttığını inceliyor. İşte detaylar…

Bu metaverse coin, yatırımcılara ne sunuyor?

2021’de piyasaya sürülen Chronicle (XNL), kimliği doğrulanmış ve tam lisanslı NFT’ler için önde gelen bir NFT ve metaverse coin olarak biliniyor. Chronicle’ın misyonu, topluluğuna benzersiz ve çevre dostu NFT’ler sağlamak ve lisanslı NFT içeriyor. Şu anda beş ana koleksiyona sahip olan Chronicle mevcut piyasa değeri 3,6 milyon dolar olan, oldukça düşük bir proje olarak biliniyor. Analiste göre bu NFT platformunu Nisan 2022 ve sonrasında mutlaka izlenmesi gereken bir proje haline getiriyor.

Analist Paul Brabus’a göre altcoin’in ekibi, platformuna daha fazla koleksiyon eklemeye ve ortaklıkları güvence altına almaya devam ettikçe, metaverse coin olan XNL’in fiyatı bu yıl içinde kolayca önemli bir büyüme görebilir. Analiste göre Chronicle’ın bir başka faydası ise platformundaki bazı NFT’lerin uygun maliyetli olması oluyor. XNL’deki NFT’ler, USDC token’ında listeleniyor. Ayrıca, XNL, Chronicle DAO tarafından başlatılan teklifler için sahiplerine oy kullanma yetkisi sağlıyor.

Chronicle (XNL) fiyatındaki yükselişin sebepleri neler?

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere 30 Mart tarihinde Chronicle, platformun NFT’lerin ve dijital medyanın geleceğini inşa etmek için Web3’e katılmasıyla piyasayı heyecanlandıran güncellenmiş Yol Haritasını açıkladı. Analiste göre ekibin metaverse coin üzerinde sıkı çalışmaya ve NFT pazarıyla gerçek fayda sağlamaya devam ettiği açık görünüyor.

Mevcut 3,5 milyon dolarlık piyasa değeriyle Chronicle, piyasadaki en az değer verilen metaverse coin projelerinden biri olarak biliniyor. Altcoin ayrıca, 2022’nin 4. çeyreğinde geliştirmeye başlayacak olan Chronicle Universe’yi de duyurdu. Buna göre, Chronicle’ın mevcut ekosistemini genişletecek ve kullanıcılar için sürükleyici bir 3D deneyimi sağlayacak. Chronicle’ın konuya ilişkin açıklaması şöyle oluyor:

The Chronicle Universe, şu anda ön prodüksiyon aşamasında olan iddialı bir metaverse projesidir. Yakında daha fazla bilgi aşamalı olarak yayınlanacak.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir