Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.645
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.645
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bu Metaverse Coin, Ünlü Borsayla Ortak Oldu!

Güney Kore’nin en büyük beş bankasından biri olan KEB Hana Bank, sanal hizmetler sağlamak için bir metaverse coin projesiyle ortaklığını duyurdu.

The Sandbox, KEB Hana Bank ile ortaklığını duyurdu

Ortaklığa dayalı olarak, KEB Hana Bank, The Sandbox’ın LAND metaverse’inde sanal şubeler açacak. Aynı zamanda temel bankacılık hizmetleri sağlayaca. KEB Hana Bank, Sandbox metaverse’de K-Pop ve Kore kültürüne adanmış bölge olan “K-verse”de yer alarak özellikle genç metaverse kullanıcılarını çekmeye odaklanıyor. Şirketin başkan yardımcısı Kim So-jung, metaverse’e yönelik artan ilgi nedeniyle, “The Sandbox’ın küresel metaverse’ine katılarak tüm KEB Hana Bank müşterilerine eğlenceli ve uygun finansal hizmetler sunmayı umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Resmi duyuru yaklaşık 1 saat önce Sandbox’ın resmi hesabından geldi.

Sandbox duyuruda şunları söylüyor:

KEB Hana Bank, metaverse’de finansal hizmetlere liderlik etmek için The Sandbox’a giriyor. The Sandbox’taki KEB Hana Bank şubesinde birçok ortak etkinlik ve içerik için bizi izlemeye devam edin!

Ortaklık metaverse coin için neden önemli?

Hana Bank, merkezi Seul, Güney Kore’de bulunan ticari bir bankadır. 1967 yılında Korea Exchange Bank olarak kuruldu. Daha sonraki yıllarda, Güney Kore’deki en geniş döviz ürünleri yelpazesini sunan bankalardan biri haline geldi. Hana Bank’ın 24 ülkede 199 şubesi bulunmaktadır. Sonuç olarak, 2015’in Haziran ayı itibariyle en yüksek puan alan bankası olması nedeniyle Sandbox’in küresel kabulü için önemli bir ortaklık.

SAND fiyat analizi

Son aylarda SAND’ın durumu pek de iyi değildi. Mayıs ayının ortasından bu yana SAND, metaverse coin piyasanın sıkıntılı dönemine eşlik etti. Bu sürenin çoğu için sadece 1,00 doların üzerine çıktı. Bu arada hiçbir zaman daha yüksek desteğe sürekli bir hamle yapmadı. Temmuz ayının ilk haftasında, kripto piyasanın geneli hafif bir toparlanma gördü. Ancak SAND, yeni, daha yüksek fiyat desteği seviyeleri oluşturmakta zorlanıyor. SAND şu anda son 24 saat içinde %4.41 düşüşle 1 doların hemen üzerinde işlem görüyor.

Animoca Brands, Web3 alanlarındaki en aktif yatırımcılardan biridir. Diğer varlıkları arasında The Sandbox (SAND) ve Axie Infinity (AXS) bulunmaktadır. Metaverse coin piyasası, oyunlar merkezi modellerden uzaklaşmaya çalıştığından, son yıllarda popüler hale geldi. Oyuncu sayısı arttıkça ve kripto paralar toplanıp takas edildikçe, kripto oyunlarının popülaritesi patladı. Genel düşüş piyasasına rağmen, oyun finansmanı veya GameFi, küresel ortaklıklar görmeye devam ediyor. Coinmuhendisi.com olarak metaverse ve NFT piyasalarından son haberleri burada aktarıyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir