Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.441
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.441
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu Metaverse Coin, Ortaklık Duyurusu Yaptı: Fiyatı Fırladı!

Bu hafta, çift haneli fiyat artışlarına tanık olan birkaç metaverse coin projesi üstün performans sergiledi. Nakamoto Games şu anda yaklaşık %27’lik bir fiyat artışıyla yeşil tahtada ilk sırada. Değerinin neden arttığını anlamak için Nakamoto Games ve NAKA tokenine bir göz atalım.

Metaverse coin Nakamoto Games (NAKA) nedir?

Ekim 2021’de piyasaya sürülen Nakamoto Games, oyna-kazan oyunları etrafında bir ekosistem oluşturacak oyun platformu. Nakamoto Games, en güncel oyna-kazan kripto oyunları için tek noktadan hizmet verecek esnek bir Blockchain tabanlı oyun platformu başlatmayı planlıyor. Projenin amacı, App Store ve Google Play Store’un farklı mobil oyunlar için platformlar olarak hizmet etmesine benzer şekilde, çeşitli Blockchain oyunları için portal olarak hizmet etmektir. Polygon (MATIC), metaverse coin ve oyunları için ideal olan, hızlı çıktı ve ucuz ücretler sağlayan Nakamoto Games’in temeli. Unity oyun motoru, platformun oyunlarını oluşturmak için kullanılacak, Solidity ise blockchain akıllı sözleşmelerini kurmak için kullanılacak.

İçinde çeşitli oyunların yer aldığı Nakamoto Games platformu kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Kullanıcıların oynamaya başlamadan önce platformda bir hesap açmaları gerekiyor. NAKA, platformun yerel kripto para birimi ve işlemlerden oyun içi eşyalara ve etkinliklere kadar her şeyde kullanılıyor. coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız metaverse rehberlerine buradan (bölüm-1, bölüm-2) ulaşabilirsiniz.

NAKA fiyatı neden yükseliyor?

Nakamoto Games, Twitter’da Web 3.0 ve metaverse uygulamalarında NFT’ler için gelişmiş indeksleme ve arama teknolojileri sağlayan AcknoLedger ile bir işbirliği yaptığını duyurdu. İşbirliğinin bir sonucu olarak, NAKA kullanıcıları seçtikleri bir NFT’yi kolayca bulabilecekler. Haber, oyuncuların oyun seçimleriyle ilgili eşyaları aramasına ve takas etmesine olanak tanıyan Nakamoto Games’in ekosistem pazarının tanıtımının hemen ardından geliyor. Nakamoto Games ayrıca 4 Şubat’ta bir tavsiye sisteminin ve bir sohbet işlevinin uygulandığını duyurdu. Yeni özellikler, sitedeki etkileşimi artıracak ve insanların ekosistemlerine katılmaları için teşvikler sağlayacak.

Sonuç olarak, NAKA’nın bugün yüzde 29’un üzerindeki ve son yedi gündeki yüzde 43’ün üzerindeki fiyat artışı, çoğunlukla güncel olaylar ve revizyonlardan kaynaklanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir