Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$60.150
% 4.66
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.150
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Bu Metaverse Coin Önemli Ortaklık Duyurdu: İşte Detaylar!

São Paulo Üniversitesi, metaverse’te sanal bir merkez oluşturmak ve potansiyel uygulamalarını incelemek için metaverse coin Radio Caca ile ortaklık kuruyor. İşte detaylar…

Sao Paulo Üniversitesi, metaverse coin ile ortaklık kuruyor

São Paulo Üniversitesi (USP), Amerika Birleşik Devletleri Mars metaverse’ündeki farklı eğitim uygulamalarını metaverse içinde farklı sanal araziler işleterek incelemek için Radio Caca (RACA) ile bir işbirliği anlaşması imzaladı. São Paulo Üniversitesi tarafından paylaşılan resmi bilgilere göre; ekibi, iç işleyişini ve sınırlamalarını anlamak için araştırma programları oluştururken metaverse’ün teknik, ekonomik ve yasal yönlerini değerlendirecektir. Bu şekilde, São Paulo Üniversitesi, Radio Caca ve diğer uluslararası üniversitelerle el ele bir metaverse giren ilk Latin Amerika üniversitesi oldu. Bununla birlikte, akademik alanın ötesinde, diğer büyük kurumlar metaverse’de ofis açmayı deniyorlar.

En ilginç noktalardan biri, São Paulo Üniversitesi’nin, çalışanlarının ve öğrencilerinin birbirleriyle “sanal, artırılmış veya karma gerçeklik ortamında” etkileşime girebilmeleri için bir genel merkez kuracağı kendi “sanal arazilerine” sahip olacak olmasıdır. Başka bir deyişle, herhangi bir öğrenci, metaverse etkileşimlerinin sunduğu sürükleyici deneyimin keyfini çıkarabilecektir. Bu, öğrencilerin akademik yaşamlarından nasıl keyif aldıklarını kökten değiştirebilir ve yalnızca metaverse’te çalışan tamamen işlevsel bir üniversite olasılığı üzerine tartışmayı başlatabilir.

Projenin kendisi oldukça iddialı: Amerika Birleşik Devletleri Mars’a ek olarak, kripto endüstrisindeki en alakalı şirketlerden biri olan Ripple tarafından desteklenen Üniversite Blockchain Araştırma Girişimi’nin (UBRI) desteğine güveniyor. Deney, 3D Modelleme, VR, AR, uzaktan eğitim ve psikoloji çalışmaları gibi farklı araştırma alanları için potansiyel olarak yararlı olabilir.

Radio Caca, üniversiteler için açık bir metaverse inşa etmek istiyor

Radio Caca CEO’su Jeff Watney, platformun amacının üniversiteler ve içerik oluşturucuların “kullanıcı özgürlüğüne odaklanan açık bir meta veri tabanı oluşturabilmeleri” olduğunu söyledi. São Paulo Üniversitesi ile birlikte “Web3‘ün tüm potansiyelini açığa çıkarabilecek yeni deneyimler” yaratabilmenin onlar için büyük bir onur olduğunu söyledi.

USP’de profesör olan Marcos A. Simplicio Jr, üniversitenin ilk kez NFT aldığını söyledi. Söz konusu NFT, Amerika Birleşik Devletleri Mars 3D Metaverse’deki sanal arazidir. Radio Caca, geniş bir topluluğa ve OKX Blockdream Ventures, ConsenSys Mesh’in Takyon hızlandırıcısı gibi ünlü şirketlerin desteğine ve yeni ortağı Ripple Labs inc’ye sahip olduğundan, bu yeni metaverse’ün kendisi benimsendiği takdirde öğrenciler ve profesörler için çok faydalı olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir