Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.585
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.585
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu Metaverse Coin, Haberlerin Dopingiyle Fırladı: Devleri Eziyor!

Bitcoin 19 bin dolarda ve Ethereum 1.000 dolar seviyesinin üzerinde. Bu sırada kripto para piyasaları yatay işlem görmeye devam ediyor. Ancak, bir Metaverse coin olan CEEK VR, son 24 saat içinde yüzde 20’ye varan önemli bir yükseliş momentumu gösteriyor. Metaverse ve NFT projelerinin kripto para birimindeki en popüler nişlerden biri olmaya devam ettiği bir açık ve CEEK VR da bir istisna değil. Peki, CEEK fiyatı neden yükseldi?

Metaverse coin, son 24 saatte yüzde 20 arttı: İşte olanlar

CEEK VR, son 24 saatte yüzde 20’nin üzerinde ve son yedi günde yüzde 7’nin üzerinde artışla bugünün en iyi performans gösteren Metaverse coin’i oldu. Şu anda 200 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri ile 0.26 dolardan işlem gören CEEK, CoinMarketCap verilerine göre piyasa değerine göre en değerli 9. Metaverse tokenıdır. Bu projenin heyecanının bir nedeni, 15 Temmuz’da yapılması planlanan arazi satışıdır. Uzun zamandır beklenen arazi satışı, kullanıcılara CEEK’in metaverse’ünde arazi satın alma fırsatı sunacak ve özel satış Nisan ayında duyurulacak. Kullanıcılar, CEEK’in dünyasında sanal gayrimenkul satın alabilir.

CEEK’in son zamanlardaki heyecanının bir başka nedeni de, Haziran ayında duyurulan ve özel bir NFT koleksiyonuna sahip olacak olan Dünya Müzik Ödülleri ortaklığı gibi büyük sanatçılar ve etkinliklerle birinci sınıf ortaklıklarıdır. Mayıs ayında CEEK VR, aksiyon dolu bir müzik videosu yayınlamak için Daddy Yankee ve Lito MC Cassidy ile ortaklık kurdu. Ayrıca CEEK’in daha önce kurduğu ortaklıklar arasında Lady Gaga, Demi Lovato ve çok daha fazlası gibi ikonik sanatçılar yer alıyor.

Kısaca: CEEK VR (CEEK) nedir?

Haziran 2018’de piyasaya sürülen CEEK VR (CEEK); müzik, sanat, spor ve öğrenim için kurulmuş BNB Chain tabanlı VR & AR platformudur. Kullanıcılara sürükleyici ve ilgi çekici bir deneyim sağlayan birçok sanal gerçeklik deneyimine sahiptir. CEEK VR, Demi Lovato, Ziggy Marley, Lady Gaga vb. sanatçılarla yüksek profilli ortaklıkları ile tanınır.

Proje, VR platformu aracılığıyla hayranları ve sanatçıları birbirine bağlamayı hedefliyor. Ayrıca CEEK VR, kullanıcıların telefonlarını yerleştirebilecekleri ve platformda VR & AR içeriğinin keyfini çıkarabilecekleri metaverse başlığına da sahip. Kullanıcılar çeşitli kanallara ve deneyimlere erişmek için bir ücret öderler. Müzik dinleme deneyiminizi daha sürükleyici ve ilgi çekici bir maceraya yükseltmek istiyorsanız, CEEK VR’ye göz atmanızı öneririz.

CEEK VR, arazi satışıyla ivme kazandı

Ayı piyasası CEEK’in fiyatını olumsuz etkilese de proje, şu anda yükselişe geçti. CEEK, 17 Haziran’da 0.17 dolardan işlem görüyordu. Bugünün pump’ı, CEEK’in fiyatını 0.25 doların üzerine çıkardı. 204 milyon dolarlık mevcut piyasa değeri ile CEEK’in, bir proje ve kripto para birimi olarak uzun vadeli potansiyele sahip olduğu düşünülüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir