Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.055
% 2.79
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.055
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu Hafta Kripto’da Takip Edilecek Gelişmeler

Kripto

2022 yılı için bir haftayı daha geride bırakırken, bu hafta içinde Kripto dünyasında takip edilmesi gereken önemli gelişmeleri sizler için hazırladık.

Bu Hafta Kripto’da Takip Edilmesi Gereken Gelişmeler

Rusya Kripto Düzenlemesi- Pazartesi

Son zamanlarda Rusya’nın merkeziyetisz finans sektörüne ilgi duyduğu ve bu alanda alıştığı biliniyor. Başkan Vladimir Putin, geçtiğimiz kasım ayında küresel finansal ödeme sistemlerindeki tekeli eleştirerek bağımsız, blokzinciri tabanlı bir ödeme ağı çağrısında bulunmuştu. 19 Aralık Pazartesi günü ise Rus hükümetinin Rusya’daki kripto düzenlemesi konusunda fikir birliğine varılması bekleniyor.

SBF’in ABD’ye İadesi Tartışılacak-Pazartesi

Geçtiğimiz haftanın en çarpıcı gelişmesi, eski FTX Ceo’su Sam-Berkman Fred’in  Bahamalar savcılığının verdiği kararla tutuklanmasıydı. Dava süreci devam ederken ABD SBF’nin iadesini istemiş, SBF ise buna karşı çıkmayacağını belirtmişti. Pazartesi Günü ise iade talebi Bahamalı yetkililer tarafından tartışılması ve karar verilmesi bekleniyor.

Detaylı Bilgi için;

 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Faiz Kararı -Perşembe

Perşembe günü Türkiye piyasaları için önemli bir gün. TCMB, 2021 yılı sonbaharından itibaren dünya ülkeleri aksine faiz düşürme yoluna gitmişti. Geçtiğimiz aylarda verilen aranın ardından tekrardan faizleri düşürmeye başlayan TCMB, bu hafta faiz kararını açıklayacak.

ABD İşsizlik Başvuruları ve Gayri Safi Yurtiçi Hasıla Verisi-Perşembe

Perşembe günü içinde yaşanacak bir diğer önemli gelişme ABD tarafından gelecek veriler. Geçen ay Gayri Safi Yurtiçi Hasıla %2.9, İşsizlik Başvurularından Yararlanma Başvurular 211k olarak açıklanmıştı. Bu ay ki beklenti ise GAYH %2.9, işsizlikten yararlanma başvurularının ise 225k olarak açıklanması bekleniyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir