Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.538
% 3.42
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.538
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu Hafta İzlenecek ve Patlayacak Altcoin’ler Duyuruldu!

Bitcoin ve altcoin fiyatları, haftanın ikinci gününe hafif bir ivmeyle başladı. Bu sırada FXStreet analistleri, bu hafta izlenmesi gereken 3 altcoin projesini duyurdu. Ayrıca patlaması beklenen 3 altcoin’i de açıkladılar. İşte detaylar…

İzleme listenizde olması gereken 3 altcoin

FXStreet analisti Akash Girimath’a göre, bu hafta izlenmesi gereken kripto para birimlerinin başında dYdX (DYDX) geliyor. Yazım sırasında dYdX, yüzde 25’lik bir yükseliş ile 1.96 dolardan el değiştiriyor.  Analist, dYdX’in 6 aylık grafiğinde düşüş trendine işaret ediyor. 2 aylık daha kısa bir aralıkta da ayrı bir düşüş trendinin olduğuna dikkat çekiyor. DYDX’in 2 Temmuz’dan bu yana yükseldiğini, ancak 1.6 dolarlık direnç seviyesi olduğundan bahsediyor. Öte yandan analiste göre grafikte ters bir “baş ve omuzlar (head and shoulders)” paterni var. Teknik açıdan 2.5 doların üzerinde bir hedef olsa da, analiste göre bu biraz hayalperest. Analist, DYDX’in böyle bir yükseliş yaşaması için Bitcoin’de sert bir yükseliş veya DYDX ekosisteminde inanılmaz bir duyuru olması gerektiğine inanıyor.

Analistin dikkat çektiği bir diğer coin, Synthetix (SNX) oluyor. Yazım sırasında SNX, yüzde 8.37’lik bir yükseliş ile 2.74 dolardan el değiştiriyor. Tıpkı dYdX gibi, SNX de 2 Temmuz’da kırılma yaşamış gibi duruyor. Şu anda SNX’te  2.8 dolarlık seviyenin destek/direnç değişimi yaşamasını bekliyor. Bu analizinde de “head and shoulders” paternine işaret eden analist, teknik açıdan 3.7 dolarlık bir seviyenin görülebileceğine dikkat çekiyor.

Son olarak analist, Near Protocol’e (NEAR) dikkat çekiyor. NEAR’da 31 Mayıs’tan bu yana düşüş trendi olduğunu söyleyen analist, NEAR’da 3.1 doların destek seviyesi olduğunu aktarıyor. NEAR’ın yükseliş trendine girmesi durumunda 4.6 dolarlık bir seviyenin görülebileceğini aktarıyor. NEAR’ın yükselmesi için ise Bitcoin’in değer kazanması gerektiğini aktarıyor. NEAR, yazım sırasında yüzde 9.27’lik bir yükseliş ile 3.54 dolardan el değiştiriyor.

Kırılma beklenen 3 kripto para birimi

Öte yandan Akash Girimath, Santiment üzerinden en çok işlem hacmine sahip olan coin’leri inceliyor. Öncelikle yine dYdX’ten bahseden Girimath, günlük aktif adreslerin ve sosyal hacmin düşüş yaşadığına dikkat çekiyor.  DYDX için yukarıdaki beklentilerini tekrarlayan Girimath, farklı olarak, bir düşüş trendi söz konusu olduğunda fiyatın 1.08 dolara gerileme şansının olduğuna işaret ediyor.

Bunun dışında analist, işlem hacimleriyle öne çıkan NEXO (NEXO) ve THORChain (RUNE) için kırılma beklediğini aktarıyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere THORChain, likidite odaklı bir platformdur. NEXO, yazım sırasında yüzde 5.8’lik bir yükseliş ile 0.61 dolardan el değiştiriyor. RUNE ise yüzde 9’luk bir yükseliş ile 2.18 dolarda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir