Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.040
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.040
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bu Coin Çiftleri için Yeni Karar! Binance Delist Ediyor!

Binance,Binance Delist

Bitcoin satın almak için kullanılan dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, yeni bir delist kararı aldı. Popüler kripto para borsası, çeşitli işlem çiftlerini delist etme kararı aldı.

Binance Delist Ediyor!

Lider bitcoin ve kripto para borsası Binance tarafından yapılan duyuruya göre, 15 Mart saat 06:00’da ARPA/BNB, COMP/TUSD, EDU/BNB, EDU/TUSD, PENDLE/TUSD işlem çiftleri delist oluyor.

Binance, delist kararı hakkında yaptığı açıklamada, “Binance, kullanıcıları korumak ve yüksek kaliteli bir alım satım piyasasını sürdürmek için listelenen tüm spot alım satım çiftlerini periyodik olarak gözden geçirir ve düşük likidite ve alım satım hacmi gibi çeşitli faktörler nedeniyle seçilen spot alım satım çiftlerini listeden çıkarabilir.” dedi.

Borsa ayrıca yayınladığı uyarıda, bu işlem çiftlerinin delist edilmesinin Binance Spot’taki kullanılabilirliğini etkilemeyeceğini altını çizdi

Binance Borsasına kayıt olmak için tıkla

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version