Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$62.913
% 6.86
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 62.913
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bu Altcoin’den Dünyada Bir İlk: NFT Hamlesi Geldi!

Kullanıcıların yeni dApp’ler oluşturmasına ve test etmesine olanak tanıyan altcoin projesi Stratis, Stratisphere olarak tanımladığı dünyanın ilk tamamen ücretsiz NFT platformunu başlattı. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com  okumaya devam ediniz.

Altcoin projesi NFT alanında yeni bir atılım yapıyor

Yenilikçi NFT platformu 18 Ocak’ta yayına girdi ve NFT’lerini başlatmak veya favori varlıklarını Stratis gibi güvenilir ve erişilebilir bir Bclockchain’de takas etmek isteyen hem kullanıcılar hem de işletmeler için oyunun kurallarını değiştiren bir ortam sunuyor.

NFT’ler Bclockchain için başarılı bir kullanım örneği haline geldi ve sanatçıların eserlerinden kazanmaları için adil bir fırsat olduğu kadar, genellikle çok popüler ve çok değerli olabilecek NFT’lere yatırım yapan kripto kullanıcıları için iyi bir yatırım olarak kabul ediliyor. NFT’ler Bclockchain ortamına girdiklerinde, NFT’leri yeni kripto etkin finans ile birleştiren bir başka çok sevilen uygulama nişi olan play-to-earn hareketini de desteklediler.

Red Ego’nun NFT’leri ve diğer 20’den fazla proje Stratis Blockchain’de destekleniyor ve şimdi Stratis’in yeni ücretsiz NFT platformundan faydalanacaklar. Stratis’in NFT platformu, masaüstünüzde bulunan NFT cüzdanı olan yeni Stratisphere Wallet ile entegre edildi. Doğrudan entegrasyon, kullanıcıların kapsamlı NFT koleksiyonlarını görselleştirmelerine ve daha iyi yönetmelerine yardımcı oluyor. Stratis CEO’su Chris Trew, şu açıklamayı yaptı:

Dünya, NFT’lerin yaratıcı endüstrileri dönüştürme potansiyeline uyanıyor. İçerik Bclockchain’leri ve ekosistemler söz konusu olduğunda içerik oluşturucuların ve kullanıcıların daha fazla seçeneğe ihtiyaçları olduğuna inanıyoruz. Stratis onlara kanıtlanmış güvenlik, gelişmiş ölçeklenebilirlik ve şimdi de ücretsiz bir NFT platformu sunuyor.

Ayrca Chris Trew, Stratisphere’i aslen Bclockchain oyun topluluğunun talebine yanıt vermek için kurduklarını, ancak çalışmalarda tanınmış sanatçılar ve müzisyenlerden bazı inanılmaz drop’lar da aldıklarını belirtiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir