Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.027
% 4.50
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.027
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Bu Altcoin Yeni Ortaklık Duyurdu: Fiyatı Sıçradı!

Elrond CEO’su Beniamin Mincu, altcoin projesinin Singapur merkezli kripto para borsası MEXC Global ile stratejik ortaklığını duyurdu. Haberin etkisiyle altcoin fiyatı yaklaşık %9’luk yükseliş kaydetti. Ayrıntılar için Coinmühendisi.com okumaya devam ediniz.

Stratejik ortaklık altcoin projesine iyi geldi

Elrond, sharding kullanarak son derece hızlı işlem hızları sunmayı amaçlayan bir Blockchain protokolü. Proje kendisini fintech, merkezi olmayan finans (DeFi) ve Nesnelerin İnterneti’ni içeren yeni internet için bir teknoloji ekosistemi olarak tanımlıyor. Elrond ile stratejik ortaklık kuran MEXC Global, Elrond Network ekosistemindeki projeleri rehberlik, finansman ve ABD dahil 200’den fazla ülkede yeni piyaslara erişimle destekleyecek. Elrond CEO’su Beniamin Mincu, Twitter hesabından ortaklıkla ilgili şu paylaşımı yaptı:

MEXC Global ile stratejik bir işbirliğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. ABD dahil 200’den fazla ülkede rehberlik, finansman ve yeni piyasalara erişim ile Elrond Network ekosistemindeki istisnai projeleri destekleyecekler.

Mart ayının başlarında, Elrond Network, ülkenin merkez bankası Romanya Ulusal Bankası’nın elektronik para basması için onayıyla bir Rumen ödeme şirketi olan Twispay’i satın aldı.

Daha önce coinmuhendisi.com tarafından bildirildiği üzere, Elrond Network (EGLD) kısa süre önce önde gelen bir kripto ödeme ürünü olan Utrust’u satın aldı. Utrust teklif paketi anında işlemler, alıcı koruması ve kriptodan nakde dönüştürmeyi içerdiğinden, bu satın alma, Elrond Network’ün e-ticaret ve sınır ötesi ödemelerde oyunu değiştirmesine izin vermeyi amaçlıyor.

Büyük ölçüde, Elrond Network, hem kripto para birimini hem de itibari parayı kabul eden traderlar için hizmetlerini geliştirmeyi umuyor. Utrust’ın mekanizmalarıyla Elrond, neredeyse sıfır ücretle neredeyse anında ödemeler sunacak.

Ortaklık haberinin etkisiyle Elrond (EGLD) fiyatı yükseldi

CoinMarketCap verilerine göre, 3,69 milyar dolarlık piyasa değerlemesiyle en büyük 35. kripto para birimi olan altcoin fiyatı, haberin etkisiyle gün içinde 160 dolar seviyesinde yaklaşık %9’luk bir artışla 175 dolara ulaştı. Bununla birlikte sonrasında biraz geri çekildi. Yazının yazıldığı sıralarda EGLD, son 24 saat içinde %6,61 artışla 170 doların biraz üzerinde işlem görüyordu. Öte yandan Elrond’un yaklaşık 4 ay önce görmüş olduğu tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 542 dolardan %68,55 uzakta bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir