Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.510
% 2.32
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.510
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu Altcoin, Önemli Bir Ortaklık Açıkladı: İşte Detaylar!

Nesnelerin İnterneti’ni (IoT) etkinleştirmek için gizlilik odaklı Blockchain IoTeX tarafından oluşturulan, piyasaya sürülen ve desteklenen ilk launchpad platformu IoTex Pad (TEX), gem borsası MEXC Global ile ortaklığını duyurdu. IoTex Pad, tüm önde gelen IoTeX projeleri için birincil inkübatör ve yerel launchpad paneli. Ortaklık sayesinde MXC projeleri de doğrudan Iotexpad launchpad’te kuluçkaya yatırılabilecek.

Iotex ve Iotexpad nedir?

  • IoTeX, Nesnelerin İnterneti’ni (IoT) destekleyen özel bir “Blockchain-içinde-Blockchain” çözümü. PoS veya PoW’a rağmen, hızı ve ölçeklenebilirliği artırmak için Roll-DPoS (side chain kullanımıyla birlikte PoS) konsensus mekanizmasını kullanır. IoTeX ayrıca mahremiyeti korumak için özel bir tekniğe sahip. Juniper tarafından yapılan araştırmaya göre 2022 yılına kadar 50 milyardan fazla IoT cihazı olacak. Bu kadar çok sayıda cihazı yönetmek ve cihazlar arasında güvenli iletişim yöntemleri sağlamak IoTeX’in rolü.
  • Iotexpad ise IoTeX ağında başlatılan projeler için ilk merkezi olmayan IDO platformu. Projelerin likiditeyi sorunsuz bir şekilde artırmasını ve token’lerini hedef kitleye ulaştırmasını sağlar. Iotexpad’e girişler düşük maliyetlidir ve herkese açık. Özetle Iotexpad, projelere ve yatırımcılarına fayda sağlamak için kripto paralarını güvenli ve kolay kullanımıyla kitle fonlamasını tamamen yeni bir düzeye taşıyan dönüştürücü IoTeX projeleri için özel bir launchpad platformu.

Altcoin projesi önemli bir ortaklığı açıkladı

Iotexpad, 3 Şubat’ta, işlem eşleştirme teknolojisi kullanan merkezi borsa MEXC Global ile ortaklığını duyurdu. Bu sayede, MXC projeleri de doğrudan Iotexpad launchpad’te kuluçkaya yatırılabilecek, yatırım yapılabilecek ve yönlendirilebilecek. 287 bin takipçili Twitter analist Rookie, projenin destekçileri arasında.

MEXC Global hakkında

MEXC Global, yüksek performanslı eşleme motoru teknolojisini kullanan merkezi bir borsa. Şu anda MEXC Global, dünya çapında 70’den fazla ülkede yaklaşık 5 milyon kullanıcıya hitap ediyor. Kanada, Avustralya, Estonya ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere dört ülkede lisanslıdır. Borsanın kripto para birimi MX Token (MX), yazım sırasında 1,65 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir