Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.110
% 3.33
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.110
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu Altcoin Kurumsal Odaklı Yeni Ortaklık Yaptı: Fiyat Sıçradı!

Yüksek piyasa değerine sahip altcoin projeleri arasında yer alan Near Protocol yeni bir ortaklığa imza attı. Kurumsal odaklı bu ortaklık, FireBlocks ile gerçekleşti. Anlaşmaya göre FireBlocks platformu, NEAR ile entegre bir biçimde çalışacak. Böylece şirketin kurumsal kullanıcıları, Near Protocol’ün ağına güvenli biçimde erişim sağlama avantajı kazanacak. Kurumsal kullanıcılar, NEAR’ın Sharded Proo-of-Stake konsensüs mekanizmasından faydalanma imkânı da bulacak.

FireBlocks bu altcoin ile anlaşma yaptı

FireBlocks, kurumsal yatırımcılara, kripto saklama ve ödeme gibi çeşitli hizmetler sağlıyor. 26 Temmuz’da NEAR Vakfı, ortaklığı duyurdu. Ardından, 1.300’den fazla FireBlocks ortağının ekosistemine erişmesine izin vereceğini söyledi. Ayrıca, bu ortakların arasında bankaların, riskten korunma fonlarının ve finansal kurumların yer alması dikkat çekiyor. Duyuruya göre FireBlocks, şimdiye kadar 3 trilyon doların üzerinde güvenli transfer sağladı. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere NEAR, akıllı sözleşmeler ve merkeziyetsiz uygulamalar için yüksek verimli bir altcoin ağıdır. Bununla birlikte ağın PoS konsensüs mekanizmasına sahip olması, yatırımcıları çekiyor.

Ortaklık, BNY Mellon ve Credit Suisse dahil olmak üzere birçok kurumsal müşterinin altcoin projesine erişmesini sağlayacak. NEAR’daki bazı protokoller arasında Aurora, Ref.Finance, Octopus Network ve diğer dApp’ler yer alıyor. NEAR Foundation CEO’su Marieke Flament, ekosistemin “Fireblocks’a dönen” birçok finansal kurumu memnuniyetle karşıladığını söyledi. Fireblocks CEO’su Michael Shaulov, büyük Blockchain ekosistemlerinde DeFi’ye erişme konusundaki kurumsal iştahın yalnızca artacağını söyledi. Ayrıca, yeni entegrasyonun Fireblocks’un desteklenen Blockchain ağını genişletmesini sağlayacağını ekledi. Bu, kurumsal müşterileri için DeFi ve Web3’e daha fazla erişim anlamına geliyor.

NEAR fiyatı haberle yükselişe geçti

Fireblocks, dijital varlıkları taşımak, depolamak ve yayınlamak için kurumsal düzeyde altyapı sağlıyor. Platform, 1.000’den fazla finansal kuruma hizmet veriyor. Ayrıca, altcoin projelerinde 2 trilyon doların üzerinde güvenceye sahip. Fireblocks, Ocak ayında E Serisi finansman turunda 550 milyon dolar topladı. Böylece, şirketin değerlemesini 8 milyar dolara ulaştı. NEAR anlaşmasının duyurulmasıyla altcoin’in fiyatı yükselişe geçti.

Ağın altcoin varlığı NEAR, haberlerin ardından %11,44 arttı. Sonuç olarak, yazının yazıldığı sırada 4,18 dolardan işlem görüyordu. CoinMarketCap verilerine göre kripto para, son iki haftada yaklaşık %24 değer kazandı. Ancak çoğu altcoin gibi NEAR da ATH’sinden oldukça aşağıda işlem görüyor. Kripto para Ocak ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20,44 dolardan %80 düştü. Ayrıca, 747 milyon tokenlik dolaşımdaki arz, ona 3 milyar dolarlık bir piyasa değeri sağlıyor. Haziran ayında NEAR, Ethereum cüzdan MetaMask ile entegre olan ilk Ethereum uyumlu olmayan EVM Blockchain’i oldu. Ek olarak, NEAR topluluğu, Eylül ayında Portekiz’deki “NEARCON” etkinliğine hazırlanıyor. Fiyatın bu olayla daha da yükselmesi mümkün.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir