Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.512
% 0.46
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.512
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu Altcoin İçin Delist Haberleri Sonrası Binance Açıklama Yaptı!

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, popüler altcoin Litecoin (LTC) için açıklama yaptı. İşte detaylar…

Binance, MimbleWimble aracılığıyla LTC yatırılmasını kabul etmiyor

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Litecoin, gizlilik sağlayacak bir güncelleme olan MimbleWimble’ı işleme aldı. Dünyanın en büyük borsası, suçluların bu özelliği, haksız elde edilmiş fonlarını geri çekmek için yaygın olarak kullanabileceğine inanıyor. Güvenlik endişeleri nedeniyle, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Mimblewimble Extensions Block (MWEB) işlevini kullanan Litecoin (LTC) para yatırma ve çekme işlemlerini desteklemeyeceğini açıkladı.

Günlük ticaret hacmine göre en büyük kripto para borsası bugün Twitter’da, MWEB işlevi kullanılarak yapılan LTC mevduatlarının göndericilerin adresinin doğrulanamaması nedeniyle alıcının cüzdanına iade edileceğini veya yatırılmayacağını kaydetti. Binance, Litecoin’i harici bir cüzdandan borsaya aktarmak için MWEB işlevini kullanırlarsa, kullanıcıların fonlarını kaybedebileceklerini ekledi. Binance yaptığı açıklamada, “Paranızın güvenliğini sağlamak için lütfen MWEB işlevi aracılığıyla LTC yatırmayın” dedi. Gelişme, popüler kripto para birimi medya kuruluşu Wu Blockchain tarafından Twitter’da da paylaşıldı. WuBlockchain’in tweet’inde aşağıdaki ifadeler kullanılıyor:

Binance, MimbleWimble Extension Blocks (MWEB) işlevi aracılığıyla Litecoin’in yatırılmasını ve çekilmesini desteklemeyeceğini açıkladı. Daha önce birçok Güney Kore borsası, MWEB’in anonim işlevi nedeniyle LTC ticaretini durduracağını söylemişti.

Kripto alanında dolandırıcılıklar arttı

Borsa, kripto para birimi alanındaki suç faaliyetlerinin artması nedeniyle MWEB işlevini kullanan LTC işlemlerini kabul etmemeye karar verdi. Son zamanlarda, milyonlarca dolara ulaşan çok sayıda kripto soygunu olayı yaşandı. Bilgisayar korsanları, şüpheli olmayan kurbanların fonlarını çalma konusunda şanslı olsa da, bu kötü niyetli kişilerin karşılaştığı sorun her zaman fonları geri çekmek olmuştur.

Binance, Litecoin Vakfı tarafından başlatılan özelliğin, çalınan fonlarını geri çekmenin yollarını arayan suçlular tarafından geniş çapta benimseneceğinden korkuyor. Bu arada, yeni Litecoin özelliği hakkında endişelerini dile getiren tek borsa Binance değil. Girişim başlatıldığından bu yana, Korbit, Coinone, Upbit, Bithumb ve Gopax dahil olmak üzere Güney Kore merkezli beş kripto para borsası, LTC’nin MEWB güncellemesinden sonra kripto paraları ticaret platformlarından kaldırabileceklerini belirtti.

Litecoin WimbleWimble Extension Block, Litecoin Foundation tarafından kullanıcıların gizliliğini ve ölçeklenebilirliğini geliştirmek amacıyla başlatılan bir yükseltmedir. Bu fonksiyon ile Litecoin kullanıcıları, kendi bilgilerini girmeden cüzdanlarından herhangi bir adrese para gönderebilir ve böylece işlemleri opak hale getirebilirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir