Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.841
% 4.83
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.841
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bu Altcoin Hollywood’a Gidiyor: Film Oluyor!

Lider altcoin Ethereum’un (ETH) doğuşunu ve gelişimini anlatan kitap – “The Infinite Machine” – film olarak yayınlanacak. Filmin yapımcılarından biri ise ünlü Ridley Scott olacak.  Tüm zamanların en büyük film yönetmenlerinden biri olan Ridley Scott, Ethereum ağının kurulması hakkında bir film olan “The Infinite Machine”in yapımcılığını yaparak kripto para evrenine dalacak bir sonraki ünlü olacak. İşte detaylar…

Ünlü yönetmen Ridley Scott, lider altcoin Ethereum’u Hollywood’a götürecek

Camila Russo’nun Vitalik Buterin’in Ethereum oluşturma fikrini ve ağın gelişimini anlatan “The Infinite Machine” kitabı, uzun metrajlı bir film olmaya hazırlanıyor. Daha da ilginci, yapımcılar arasında Hollywood ikonu Ridley Scott olacak. Başarılı kariyeri boyunca, “Alien”, “Gladiator”, “The Martian” ve daha fazlası dahil olmak üzere Oscar ödüllü filmleri yönetti.

“The Infinite Machine” Shyam Madiraju tarafından yönetilecek, Ridley Scott, Tom Moran, Vera Meyer ve Alejandro Miranda yapımcı olacak. Kitabı yazan kripto para gazetecisi Camila Russo, filmin yönetmenlik ve yapım ekibinin bundan daha iyi olamayacağını söyledi ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:

 Ridley Scott ve Scott Free’deki ekibin “The Infinite Machine” filmini bizimle birlikte çekmesi inanılmaz derecede heyecan verici. İnternetten bu yana en devrim niteliğindeki teknolojinin arkasındaki insanlar hakkındaki sürükleyici hikayeyi, neslimizin kalbini yakalayacak bir uzun metrajlı filme dönüştürecek daha iyi bir ekip hayal edemiyorum.

Hollywood ünlüleri kripto sektörüne adım atıyor

Kripto para sektörüne giren bir diğer ünlü Hollywood yönetmeni Quentin Tarantino oldu. Daha önce coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere 2022’nin başında, “Pulp Fiction” filminden hayranların en sevdiği anları gösteren yedi “gizli” NFT’yi açık artırmaya çıkardı. Ek olarak, her koleksiyon, Tarantino’nun kendisi tarafından kişiselleştirilmiş bir sesli yorum içeriyordu.

NFT’lerin açık artırma sürecinde, katılımcılar, non fungible tokenları satın almak için Ethereum (ETH) ve ERC-20 uyumlu stablecoin’leri kullanabildikleri için Ethereum’un Blockchain’ini kullandı. Ünlü Hollywood yönetmeninin bu NFT girişimindeki ortağı SCRT Labs oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir