Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.863
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.863
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu Altcoin Heyecanlandıran Haberi Verdi! “Fiyatı Yükselebilir”

Altcoin projesi PancakeSwap’ın (CAKE) tokeni, son birkaç haftadır büyük satış baskısı altında işlem görüyor. Bununla birlikte, merkezi olmayan borsa, topluluk arasında heyecan uyandıran yeni bir emisyon azaltma önerisiyle geldi. Teklifin ardından altcoin fiyatı yükseldi.

Haberin etkisiyle altcoin fiyatı artış kaydetti

Teklifte PancakeSwap, son CAKE emisyon azaltımının üzerinden uzun zaman geçtiğini belirtti. Ancak, toplulukta en çok konuşulan konulardan birisinin bu olduğunu da kaydetti. Ayrıca, hedeflerinin CAKE emisyonunu nötr veya deflasyonist yapmak olduğunu ekledi. Bu da blok başına yakılan ortalama token miktarının, basılan miktardan daha fazla olacağı anlamına geliyor.

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere duyurudan sonra, CAKE fiyatları %7’nin üzerinde artış kaydetti. CAKE tokeni, basın zamanında ortalama 3,22 dolar fiyatla işlem görüyor. Altcoin projesinin 24 saatlik işlem hacmi 74,9 milyon dolar seviyesinde. PancakeSwap yaklaşık 490 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip ve piyasada 73. Sırada yer alıyor. Ancak, son 30 günde yaklaşık %30 oranında değer kaydetti.

Teklif, blok başına emisyonun zaten blok başına 40 CAKE’ten sadece 14,25’e düştüğünü vurguluyor. Ayrıca, trade ücretlerini de içeren her hafta artan sayıda tokeni yaktıklarını da ekliyor. Bununla birlikte, yakmadan sonra blok başına net emisyon, son birkaç ayda blok başına 11 CAKE seviyesinde bulunuyor.

Teklif, blok başına %11 yakmayı hedefliyor

Ayrıntılara göre, insanların çiftliklere verilen görevleri %11’e kadar azaltmak için oy kullanması mümkün. Bu arada oylamanın 2 gün süreceğini belirtmemiz gererkiyor.

Teklife göre, holder’ların üç seçenek arasından seçim yapması gerekecek. İlk seçenek “Değişiklik yok” olacak. İkincisi, blok başına 0,25 CAKE yakmak olacak, bu da bunun %5,88’ini oluşturuyor. Son seçim, blok başına %11,76 olan 0,50 token yakmak olacak.

Oylamayı kazanmak için seçeneğin %50 + çoğunluğuna sahip olması gerekiyor. Ancak, seçimlerden hiçbiri gerekli çoğunluğu sağlayamazsa, yeni bir teklif duyurulacak.

PancakeSwap (CAKE) nedir?

PancakeSwap, otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcı (AMM). Kullanıcıların token alışverişi yapmasına, çiftçilik yoluyla likidite sağlamasına ve karşılığında ücret almasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir finans (DeFi) uygulaması.

Altcoin, Eylül 2020’de piyasaya girdi. BBNB Chain’de BEP20 token’lerini takas etmek için merkezi olmayan bir borsa. PancakeSwap, kullanıcıların bir likidite havuzuna karşı ticaret yaptığı otomatik bir piyasa yapıcı modeli kullanıyor. Bu havuzlar, fonlarını havuza yatıran ve karşılığında likidite sağlayıcı (LP) tokenleri alan kullanıcılar tarafından dolduruluyor.

Bu tokenlerin, daha sonra havuzdaki paylarını ve işlem ücretlerinin bir kısmını geri almak için kullanılması mümkün. Bu LP tokenleri FLIP olarak biliniyor. PancakeSwap ayrıca kullanıcıların CAKE ve SYRUP gibi ek tokenleri toplamasına izin veriyor. Çiftlikte, kullanıcıların LP tokenlerini yatırması ve CAK ödülü alması mümkün.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir