Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.597
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.597
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Bu Altcoin, Binance Listeleme Söylentileriyle Uçuyor!

Herhangi bir borsada yeni bir altcoin listelenmesi fiyatta keskin bir artışa neden olabilir mi? Son birkaç yılda, herhangi bir kripto varlığın fiyatında artışa neden olan bir listeleme, yaygın bir görüş haline geldi. Bir şirketin hisselerinin genellikle bir veya iki borsada işlem görür. Ancak bu geleneksel borsaların kriptolar 10’dan fazla borsada işlem görebilir. Bunlar arasında Binance ve Coinbase, genellikle Huobi Global ve KuCoin gibilerinden daha baskın olarak görülüyor. Bu sırada, bir altcoin olan XYO’nun değeri artıyor ve bazıları yakında Binance’te listelenmesini bekliyor.

XYO neden yükseliyor?

XYO, sektördeki diğer katılımcıların temelini oluşturan aynı Blockchain teknolojisini kullanıyor. Ancak XYO’nun birincil odak noktası verilerdir. Verilerin geçerliliğini ve değerini artırabilecek şekilde tasarlandığını iddia ediyor. XYO’daki ‘O’, ağın Blockchain geliştiricilerinin fiziksel ortamla etkileşime girmesine yardımcı olmaya odaklanmasından da bahseden teknik incelemeye göre Oracle’ı temsil ediyor. Ağın dört öğesi vardır – biri verileri kaydetmek için, biri verileri herhangi bir konuma aktarmak için, biri şifrelemek ve depolamak için ve sonuncusu da sorgulama yapmak içindir. XYO Network, Twitter hesabında, projenin bir drone içeren ilk canlı “tanık işlemini” gösteren bir gönderiyi sabitledi.

Altcoin XYO’da listeleme beklentisi

XYO ayrıca metaverse’ten ve ağın merkezi olmayan sanal dünyaya nasıl güç verme yeteneğine sahip olduğundan da bahsediyor. Ağa özgü olan XYO tokenı, Ethereum’a (ERC-20) dayanmaktadır. Kripto paranın piyasa değeri, şu ana kadar 140 milyon doların üzerindedir. Token başına fiyat yaklaşık 0,01 dolardır. XYO, ilk 200 kripto varlık arasında yer alıyor ve 24 saatlik işlem hacmindeki yüzde 2,500’ün üzerinde artış, onu ilginç kılıyor. Kripto para, son 24 saatte yüzde 120’nin üzerinde değer kazanmış durumda. Gün içi en düşük 0.006348 dolar seviyelerinden 0.01545 dolara yükseldi.

Birkaç kişi Binance’de tokenin listeleme beklentisinden bahsediyor. Bu sırada, başka bir faktör işe yaramış gibi görünüyor. XYO, Bitvavo isimli bir borsada listelendiğini açıkladı. Bitvavo, Binance kadar ünlü değil, ancak bu yeni listelemenin XYO tokenini daha likit hale getirebileceği düşünülmekte. Öte yandan, XYO bu yıl çoğunlukla kırmızıda işlem gördü. Ayrıca Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, SEC’nin “menkul kıymet” olarak gördüğü kripto paraların arasında görünmekte. Bu nedenle boğa koşusunun devam edip edemeyeceği hakkında kesin bir şey söylemek, normalde olduğundan daha zor.

XYO tokeninin fiyatındaki ani artış, muhtemelen Bitvavo borsasında beklenen listelenmesinden kaynaklanıyor. Tokenin Binance’de ne zaman listelenebileceğine dair somut bir haber yok. Şu anda Coinbase ve KuCoin dahil olmak üzere diğer borsalarda listeleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir