Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.937
% 2.33
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.937
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bu 8 Altcoin’i Not Alın: Temmuz’da Tırmanabilirler!

Kripto para piyasası geçen yılın Kasım ayından bu yana düşüşte. Çoğu altcoin, ATH fiyatlarından %80’den fazla değer kaybetti. Şimdi yatırımcılar indirimi fiyatlardan satın alınacak en iyi altcoin’leri arıyor. Bu yazıda, bu soruyu cevaplamak için uzmanların listesinden 8 altcoin’i listeleyelim.

Temmuz ayında izlenmesi gereken en iyi 8 altcoin projesi

Ethereum (ETH)

Ethereum, Temmuz 2022 için izlenecek altcoin listesinde ilk sırada. Yazının devamındaki çoğu altcoin Ethereum ağını kullanmaktadır. Meme, metaverse, NFT ve diğer projelerin çoğu Ethereum tabanlıdır. Bu yüzden, Ethereum’u çoğu en iyi altcoin’ler listesinde ilk sırada görebilirsiniz.

Ethereum, 2015’den bu yana uzun vadeli yatırım için iyi bir seçenek olduğunu kanıtladı. Uzun vadede diğer yatırımları geride bırakma potansiyeline sahip. Analistler, Ethereum’un (ETH) değerinin ileride büyüme için bolca alana sahip olduğunu söylüyor. Bu nedenle, ETH şu anda indirimliyken yakın takibe almak verimli olabilir.

ApeCoin (APE)

Listedeki sıradaki altcoin ApeCoin oldu. APE, 2022’de Bored Ape Yacht Club’ın arkasındaki ekip tarafından piyasaya sürüldü. Proje, 10.000 paçalık Bored Ape NFT’sinden oluşan bir platformdur. ApeCoin, yönetim ve yardımcı özelliklere sahip bir ERC-20 tokendir. Apecoin fiyatı, 2022’nin başlarında ilk piyasaya sürüldüğünde yaklaşık 6.40 dolardı. İlk satışta saatler içinde yaklaşık 42 dolarla zirve yaptı.

ApeCoin yakın zamanda bir metaverse projesi olarak piyasa adım attı. Şu anda Cryptoi, Shopping.io üzerinden çevrimiçi alışveriş yapmak için kullanılmaktadır. ApeCoin, çoğu ApeCoin fiyat tahminine göre satın alınacak en iyi kriptolardan biridir.

Binance Coin (BNB)

Temmuz 2022’de izlenmesi gereken sıradaki altcoin BNB Coin (BNB). Bir borsa token’i olan BNB, Binance tarafından desteklenmektedir. Kripto borsasının ayrıca, borsa kullanıcılarının daha az komisyon ödemekten yararlanmalarını sağlayan kendi ağı BSC mevcut.

Binance coin aynı zamanda yatırım, ödeme işlemleri ve seyahat düzenlemeleri için rezervasyon yapmak için de kullanılmaktadır. Ayrıca, Ethereum veya Bitcoin gibi diğer kripto para birimi varlıkları ile değirilmektedir. Bununla birlikte, Binance Coin’in fiyatı, diğer büyük kripto paralar gibi son aylarda bir düşüş yaşadı. Şu anda ATH fiyatından %68 indirimli işlem görüyor.

Uniswap (UNI)

Uniswap, Ethereum tabanlı en büyük DEX borsalarından biridir. Bu popülerlik, Uniswap’i 2022’nin başında 5.70 milyar dolarlık piyasa değerine taşıdı Bununla birlikte, Uniswap, NFT’ler ve metaverse ile birlikte bir çevrimiçi pazar yeri oluşturarak iş modelini genişletti. Uniswap fiyat tahminlerine göre, 2022’de 18 dolar bekleniyor. Bununla birlikte, jeton şimdi %60’ın üzerinde indirimli bir satın alma fiyatını temsil ediyor.

Solana (SOL)

Listedeki bir diğer altcoin Solana (SOL) oldu. Solana, DeFi çözümleri sağlamak için Blockchain teknolojisinin izinsiz doğasını kullanmaktadır. SOL projesinin arkasındaki fikir beş yıl önce başlasa da Solana’nın resmi lansmanı Mart 2020’de gerçekleşti. Solana, geçen yıl hızla yükselen en sıcak kripto tokenlerinden biridir. Kripto paranın fiyatı sürekli olarak dünya çapındaki yatırımcıların dikkatini çeken ATH seviyelerine ulaşıyor.

Dogecoin (DOGE)

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Dogecoin, geçen yıl satın alınan en popüler kripto paralardan biriydi. Mayıs 2021’de hızlı bir şekilde 0,76 dolarla zirve yaptı. Böylece, beş ay içinde %19,000’in üzerinde kazanç sağladı. Bununla birlikte, Dogecoin’in fiyatı o zamandan beri önemli bir düşüş yaşadı. Ek olarak, fiyatı 52 haftanın en düşük seviyelerinde işlem görüyor. Analiste göre Dogecoin Temmuz 2022’de izlenmesi gereken önemli projelerden biri.

Cardano (ADA)

Bugün yatırım yapılacak bir diğer kripto para Cardano. Ağın yerel kripto para birimi ADA, kripto ortamında yapım aşamasında olan artan sayıdaki PoS blokaj chain’lerinden biri olarak yakın zamanda daha fazla ilgi gördü. Cardano projesi, protokolünü, tedarik zincirinin gelecekteki kalite kontrol ve yönetim uygulamaları ile akıllı sözleşmeleri etkinleştirmeyi amaçlayan üçüncü neslin bir Blockchain olarak tanımlıyor.

Birçok uzman, Cardano fiyatının önümüzdeki yıllarda ve onunla birlikte tüm kripto dünyasında çiçek açacağını öne sürüyor. Paranın dijitalleştirilmesinin piyasada büyük bir etkisi beklenmektedir. Bu nedenle analistler, Cardano gibi kripto paraların gücünün artması sadece bekliyor.

Avalanche (AVAX)

Temmuz’da yatırım yapılacak altcoin projeleri listesinde son sırada AVAX var. Avalanche, merkezi olmayan uygulamalar için açık, programlanan bir akıllı sözleşme platformudur. Platform, (DApp’ler ve özel Blockchain ağları için bir katman olarak da tanımlayabiliriz. İşlevler açısından Ethereum’a benzer. Bununla birlikte, onu benzersiz ve değerli bir kripto para birimi platformu yapan benzersiz özelliklere ve özelliklere sahiptir.

Tıpkı diğer Ethereum rakipleri gibi Avalanche da akıllı sözleşmeler için bir numaralı Blockchain olmayı hedefliyor. Ölçeklenebilirlikten ödün vermeden 6500 tps’ye kadar daha yüksek işlem çıktısı dahil bir dizi avantaj sunar. Analistlere göre Avalanche’a yatırım yapmak son derece karlı fırsatlar sunmaktadır. Aslında, birçoğu AVAX’a yatırım yaparak büyük karlar elde etti. Örneğin, Temmuz 2020’den Nisan 2022’ye kadar AVAX’ın fiyatı %2,200’den fazla artarak 4,13 dolardan 98,58 dolara yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir