Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$61.992
% 2.73
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 61.992
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bu 7 Altcoin İçin Önemli Haberler: Yatırımlar ve Daha Fazlası!

Kripto piyasası düşüşte olsa bile altcoin’lerin ortaklık, listeleme, entegrasyon ve yatırım haberlerini kaçırmamak gerekiyor. İşte 7 altcoin projesinden haftanın gelişmeleri…

7 altcoin projesinden önemli yatırım ve entegrasyon haberleri

Cosmos’un (ATOM) kar amacı gütmeyen ve temsilcisi Interchain Foundation (ICF), Inter-Blockchain Communication (IBC) tabanlı bir protokol olan Interchain Accounts’un piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Duyuruya göre, Cosmos’un son güncellemesi, tüm Blockchain’in ayrı bir Blockchain üzerindeli bir hesabı kontrol etmesini sağlayacak. Interchain Account’un piyasaya sürülmesi, kullanıcıların tek Cosmos Hub hesabının yardımıyla tüm Interchain’e erişebilecekleri anlamına geliyor.

Skale (SKL) Cuma günü yaptığı açıklamada, geliştiricilere platformunda geliştirmeleri için teşvikler vermek üzere 100 milyon dolarlık bir ekosistem programı oluşturduğunu açıkladı. 2018’de piyasaya sürülen Skale, merkezi olmayan uygulamaları hız ve düşük maliyetle çalıştırmaya odaklanan, Ethereum tabanlı merkezi olmayan bir Blockchain ağı. Fonun 5 milyon doları, oyna-kazan (P2E) oyunları ve metaverse dahil olmak üzere oyun sektörüne odaklanan projelere verilecek.

Geliştirici firması Axios’un Cuma yatığı açıklamalara göre, merkezi olmayan telekomünikasyon ağı Helium (HNT), D Serisi finansman turunda 1.2 milyar dolarlık bir değerlemeyle 200 milyon dolar topladı. Yatırımcılar arasında Tiger Global ve FTX Ventures yeni yatırımcılar arasında, Khosla Ventures, GV, Multicoin Capital, Munich Re Ventures ve FirstMark Capital yer alıyor.

Algorand Vakfı CEO’su Staci Warden’ın ETHDenver konferansında yaptığı açıklamaya göre, Algorand ekosistemindeki gelişmeyi hızlandırmak için 20 milyon dolarlık finansman sağlıyor. Duyuruya göre uygulama geliştiricilerine ağı Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumlu hale getirmek için 10 milyon dolar ayrıldı. Warden, diğer 10 milyon doların Algorand için sağlam geliştirici araçları oluşturabilecek projelere gideceğini ayrılacağını söylüyor.

Popüler kripto para borsası Crypto.com Coin (CRO), yerel kripto para birimini Crypto.com Coin’ın artık “Cronos” olarak adlandıracağını açıkladı. Yeni ismin Yunan tanrısı Cronos’a atfedildiği düşünülüyor. Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, yakın bir zaman önce Binance Smart Chain ve Coin’in isimleri değiştirilmişti.

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, Twitter kullanıcılarının en popüler meme kripto para birimiyle bahşiş göndermesine izin vermek için yeni bir Change.org dilekçesine dikkat çekti. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

İrlanda Reklam Standartları Kurumu (ASAI), Business Post tarafından hazırlanan bir rapora göre Floki Inu’nun reklam kampanyasının yerel reklamcılık kurallarını ihlal ettiğini belirledi. Görünüşe göre İrlandalı reklam yetkilileri, Floki Inu’nun bir soruşturma yürüttükten sonra yerel kuralları ihlal ettiğini doğrulayarak pazarlama saldırısından memnun değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir