Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.223
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.223
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bu 6 Altcoin İçin Kritik Hafta Geldi: İşte Olacaklar!

Ocak ayındaki kripto kan banyosundan sonra bir nebze de olsa soluklanmış görünüyor piyasalar. Kripto piyasalar istikrarlı bir artış yaşadı ve şu anda yaklaşık 2 trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. coinmuhendisi.com olarak bu yeni haftada gerçekleşmesi beklenen en önemli kripto olaylarından bazılarını derledik. Ayrıca, yaklaşan kripto etkinlikleri arasında popüler altcoin The Sandbox Web 3 arazi satışı ve BLOKPAD’deki Plutonians IDO yer alıyor.

Bu haftanın en önemli kripto olayları ve altcoin gelişmeleri

1. DeFiChain (DFI) Fort Canning Hill Yükseltmesi. Bitcoin platformu için bir DeFi olan DeFiChain, yaklaşmakta olan Fort Canning Hill yükseltmesi için geri sayım yapıyor. Ayrıca yükseltmenin 1605000 blok yüksekliğinde yapılması planlanıyor. Ayrıca bu blok yüksekliğinin 7 Şubat 2022’de gerçekleşmesi bekleniyor. DeFiChain gerçekten yenilikçi bir platform. Ethereum, DeFi alanında ön planda gibi görünse de, DeFiChain, Bitcoin’de DeFi özelliklerini hayata geçirmekle ilgileniyor.

2. Harmony Bitcoin (BTC) Bridge Mainnet Lansmanı. Harmony (ONE) blockchaini, yaklaşmakta olan Bitcoin köprü tarzı lansmanının ayrıntılarını yayınladı. Raporlara göre, lansman için son hazırlık 7-9 Şubat 2022 arasında gerçekleşecek. Ayrıca, köprü şeklinde lansman hem Harmony hem de Bitcoin ekosistemi arasındaki birlikte çalışabilirliği artıracak. Ayrıca Harmony, hızlı ve açık bir blockchain olarak bilinir. Aynı zamanda inanılmaz derecede düşük ücretlere sahiptir.

3. Sandbox Web 3.0 arazi satışı. Tanınmış sanal oyun metaverse olan The Sandbox, Web 3 arazi satışının ayrıntılarını açıkladı. Duyuruya göre, arazi satışı 10 Şubat’ta tam 13:00’te başlayacak. Ayrıca, 550’den fazla arazi, 164 premium arazi ve 8 ihaleyi içerecek. Sandbox şu anda bugün mevcut olan en iyi blockchain oyun metaverselerinden biridir. Oyunculara sahip olma, yaratma ve oyun deneyimlerinden parasal ödüller kazanma fırsatı sunuyor.

4. DSLA Protokolü Metaverse NFT’leri. Merkezi olmayan alternatif ve risk yönetimi platformu DSLA Protokolü, metaverse NFT’lerinin ayrıntılarını yayınladı. Raporlara göre, platform 101 DSLA NFT ile sınırlı bir airdrop gerçekleştirecek. Ayrıca, drop DSLA açılış metaverse koleksiyonundan olacak ve 3 Şubat 2022’de gerçekleşecek.

Ünlü proje Binance üzerinde listelenecek

5. Plütonyalılar IDO BLOKPAD Essential’a geliyor. BLOKPAD olarak bilinen Blocktopia IDO platformu, Plutonians IDO’sunun yaklaşmakta olan lansmanını duyurdu. Özellikle, İDO 15 Şubat 2022’de gerçekleşecek. Halk arasında “GERÇEK Metaverse Uzay Oyunu” olarak anılan Plutonians, Solana‘da blockchain odaklı bir MMORPG ekosistemi.

6. Highstreet için yarın büyük bir gün. Popüler altcoin projesinin Binance üzeirnde listeleneceği bildiriliyor. Popüler bir metaverse projesi olan Highstreet için konuşulan listelemenin ayrıntıları şöyle: Highstreet, Binance NFT platformu tarafından listelenecek ve projenin yerel tokeni olan HIGH desteklenecek. Ayrıca Ünlü proje, Binance NFT üzerinden Metaverse gayrimenkullerini satışa sunacak. Proje geliştiricilerine göre, projeden gayrimenkul alanlar ve  bölgede ev sahibi olan NFT kullanıcıları, düzenli olarak pasif gelir elde etme imkanına erişecekler. Projedeki toplam satılması planlanan daire sayısı 2500 olarak bildirilirken Binance NFT üzerinden 2.000 daire satılacağı dile getiriliyor. Gayrimenkullerin satın alınması için projenin yerel tokeni HIGH kullanılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir