Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.455
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.455
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Bu 2 Altcoin’e Devasa Yatırım: Yüzmilyonlar Aktı!

Altcoin projeleri Polygon (MATIC) ve Aleo milyon dolarlık yatırım aldıklarını duyurdu. Silikon Vadisi risk sermayesi şirketi Sequoia, 450 milyon dolarını Polygon Blockchain’e ayırıyor. Aleo ise SoftBank, Tiger ve diğer yatırım devlerinden bir B Serisi finansman turunda 200 milyon dolar topladı. Gelişmenin ayrıntılarını coinmuhendisi.com okuyucuları için derledik.

Yatırım devleri yüzmilyonları altcoin projelerine akıttı

Ethereum ölçeklendirme çözümü ve birlikte çalışabilirlik Blockchain’i Polygon, Silikon Vadisi risk sermayesi şirketinden 450 milyon dolarlık yatırım aldı. Web 3.0 sektörü, Andreessen Horowitz, Tiger Global ve Sequoia Capital gibi en tanınmış risk sermayesi şirketlerinin yatırımlarını görüyor. Polygon desteğinin arkasındaki şirketlerden Sequoia, projeye katılımı konusunda oldukça mütevazıyken, bir diğer yatırım devi Andreessen’in kendi özel kripto fonu var. Sequoia India’nın genel müdürü Shailesh Lakhani, projeye dair şu ifadelere yer veriyor:

Çok çeşitli uygulamalarda binlerce geliştirici, Polygon’u ve Ethereum ekosistemi için kapsamlı ölçeklendirme çözümlerini seçiyor. Bu, inovasyona büyük önem veren iddialı ve proaktif bir grup.

Altcoin projesi Aleo 200 milyon doları güvence altına aldı

Gizlilik odaklı Blockchain girişimi olan Aleo, B Serisi finansman yatırım turunda 200 milyon doları güvence altına aldı. Yatırım, Tiger Global, Andreessen Horowitz (a16z), Samsung Next, Slow Ventures ve Sea Capital’in katılımıyla SoftBank Vision Fund 2 ve Kora Management tarafından ortaklaşa yürütüldü. Aleo’nun ağı ayrıca şu anda testnet aşamasında ve yılın üçüncü çeyreği için bir mainnet lansmanı planlanıyor. Aleo’nun sıfır bilgi geçirmez teknolojiyi kullanan diğer Blockchain projelerinden farkı, Aleo’nun CEO’su ve CTO’su Howard Wu’ya göre diğer çoğu altcoin’in Ethereum’un ölçekleme sorununu çözmeye odaklanması. Aleo ise ölçeklenebilirliği ve gizliliği önemli ölçüde artırdığını iddia ettiği kendi birinci katman Blockchain altyapısını inşa ediyor.

Aleo hakkında

Aleo ekibi şu anda 34 kişi ve mühendislik, iş geliştirme ve operasyonlar dahil olmak üzere çeşitli rollerde genişletmeyi hedefliyor. B Serisi turu, Aleo’nun bugüne kadarki toplam finansmanını 228 milyon dolara ulaştırıyor. Geçen Nisan ayında proje 28 milyon dolar topladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir