Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.944
% 6.52
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.944
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu 2 Altcoin Dev Ortaklıklar Duyurdu: Fiyatlar Pik Yaptı!

Geçtiğimiz gün boyunca iki altcoin projesi ortaklıklar duyurdu. Hedera (HBAR) Dropper NFT ile el ele vereceğini duyururken Bored Ape Yacht Club Rolling Stone ile partnerlik kurdu. İşte detaylar…

Altcoin Hedera, NFT ortaklığı gerçekleştiriyor

HBAR Vakfı, kendileri için bazı hizmetler başlatmak için Dropper NFT ile el ele vereceğini duyurdu. Vakıf, Dropper’ın oyun launchpad’i ve pazaryerini Hedera Ağı’nda başlatmak için desteğini kullanacağını belirtti. Platformun oyun geliştiricileri, oyuncuları ve yayıncıları Web2’den Web3’e taşımak için çalışacağını da sözlerine ekledi. Ekosistemin kullanıcıları, ağın verimliliklerinden tam olarak yararlanabilecekler.

Vakıf, Dropper’ın lansmanla ilgili ortaklık listesini yakında bırakacağını da sözlerine ekledi. Dropper, geliştiricilere, e-spor ekiplerine ve launchpad’inde NFT projelerini başlatacak diğerlerine 5 milyon dolar hibe verdiklerini vurguladı. Zor bir ayın ardından HBAR tokenının fiyatı son 24 saatte yüzde 10’un üzerinde arttı. Şu anda, 0.07 dolardan el değiştiriyor. Kripto para, gün içerisinde 0.068 dolardan 0.074 dolara kadar yükseldi.

Yayına göre, Dropper NFT launchpad’i, farklı türden katılımcıların kodsuz ve otomatik çözümler olmadan dijital koleksiyonları başlatmasını sağlayacak. Bu arada Dropper, geliştiricilere bir API paketi sunacak. Bu, yayıncıların oyunlar içinde dijital işlemleri etkinleştirmesine yol açacaktır.  Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere daha önce, HBAR HeadStarter ile ortaklığını ilan etmişti. Bu entegrasyon, topluluğun Hedera ağı üzerine inşa edilen en yeni projelere erişmesini sağlar. Bununla birlikte, kullanıcıları halka açık token artışlarında projeleri destekleyeceklerini de duyurur.

BAYC, Rolling Stone ile ortak oldu

Bu sırada Bored Ape Yacht Club, Ape Fest 2022 sırasında Rolling Stone ile ikinci işbirliğini duyurdu. Sınırlı sayıda üretilen Rolling Stone koleksiyonları, fiziksel sanat baskılarının yanı sıra iki 1/1 BAYC ve MAYC NFT’yi içerecek. İlk BAYC x Rolling Stone NFT’leri ve sanat baskıları, NFT topluluğundan büyük ilgi gördü. Her iki platform da başka bir başarılı açık artırma ve satış için aynı düzeyde ilgi görmeyi umuyor. Ayrıca, NFT müzayedesine, her tasarımın koleksiyon sanat baskıları için 4 saatlik bir satış eşlik edecek. Sanatsal baskılar 100 dolar değerinde ApeCoin (APE) karşılığında satın alınabilir. İndirim başladığında linkler Twitter’da paylaşılacaktır.

BAYC ve MAYC 1/1 NFT’leri çok popüler hale geldi ve NFT’ler önemli koleksiyoncular tarafından çok fazla ETH karşılığında satın alındı. Bu sırada ApeCoin (APE) fiyatı, işlem hacmindeki yüzde 40’lık artışla destek görerek son 24 saatte yaklaşık yüzde 20 arttı. Yazma sırasında, APE fiyatı 4,81 dolardan işlem görüyor. Bu, koleksiyonluk bir baskı satın almak için kullanıcıların yaklaşık 25 APE’e ihtiyacı olacağı anlamına geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve , ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir