Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.806
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.806
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu 14 Meme Coin, Dogecoin’i Gölgede Bıraktı!

İstatistiklere göre piyasa değerine göre en iyi meme coin projesinin değeri son 24 saatte yüzde 4,4 arttı. Dogecoin, son yedi gün içinde yüzde 20’den fazla sıçrayarak iyi bir hafta geçirdi. Bununla birlikte, geçen hafta birkaç token üç haneli artışlar gördüğünden, 14 meme coin’i Dogecoin’i haftalık bazda geçti. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Bu meme coin projeleri, DOGE’u geçti

Elektrikli otomobil şirketi Tesla, firmanın Dogecoin (DOGE) ödemelerini kabul edeceğini duyurduktan sonra, meme coin neredeyse anında değer kazandı. DOGE, bu nedenle hafta bazında yüzde 20 yükseldi.   İkinci en büyük meme coin’i Shiba Inu (SHIB), DOGE ile karşılaştırıldığında harika bir hafta geçirmedi. Buna rağmen, yedi günlük ölçümler, SHIB’in yüzde 7,3 arttığını gösteriyor.

DOGE bu hafta yedi günlük kazançlar açısından büyük bir itici güç görürken, diğer birçok meme coin’i, ataları DOGE’dan daha büyük bir kazanç elde etti. Örneğin, SpookyShiba (SPOOKYSHIBA) gibi bazı coin’ler üç haneli kazançlar gördü. Spookyshiba geçen hafta yüzde 226.2 arttı. Kuma Inu (KUMA) son yedi günde yüzde 112.9 ve Shiba Fantom (SHIBA) yüzde 109 arttı.

Bu hafta, yani yedi günlük periyot dahilinde dikkat çeken diğer meme coin kazançları arasında; yüzde 70.8 ile Solabrador (SOLAB), yüzde 59.9 ile Kitty Coin (KITTY) ve yüzde 53 ile Dogebonk (DOBO) vardı. Baby Doge Coin (BABYDOGE) yüzde 42,7, Cat Token (CAT) yüzde 38,7 ve Floki Pup (FLOKIPUP) yüzde 38,2 artış kaydetti. Bunlar, haftalık açıdan, Tesla’nın son kabul duyurusuna rağmen DOGE’dan daha iyi kazançlar elde etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir