Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.220
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.220
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bu 12 Altcoin İçin Müjde: Yeni Borsalara Giriyorlar!

Hollandalı kripto platformu Bitvavo, stake ödülleri hizmetine üç yeni altcoin projesi ekledi. Artık Solana (SOL), Luna (LUNC) ve Cosmos (ATOM) ile müşteriler, yüzde 10’a varan yıllık getirili stake ödüllerinin keyfini çıkarmak için varlıklarını kullanabilirler. Ayrıca Fexobit isimli kripto para borsası da 9 coin listelediğini duyurdu. İşte detaylar…

Bitvavo, staking hizmetine 3 altcoin ekledi

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi staking, kripto para sahiplerinin ağ işlemlerine ve bir Blockchain ağının güvenliğine katılmasının bir yoludur. Sahipler, varlıklarını belirli bir süre için kilitleyerek, teşvik sürecinin bir parçası olarak kazanılan bir ödülle söz konusu faaliyetlerin kolaylaştırılmasına yardımcı olur. Bitvavo artık yukarıdaki paraları destekliyor. Kullanıcıların kripto varlıklarını istedikleri zaman stake etmelerine veya geri almalarına olanak tanıyan esnek bir staking özelliği sunuyor.

Hollanda merkezli platform, en son güncellemelerinde, üç kripto para biriminin staking’i için yeni yıllık getiri (APY) olarak şunları kaydetti.

Bitvavo ile stake yaptığınızda kazanacaklarınız:

  • Solana (SOL): Yüzde 5’e kadar ödül kazanın
  • Luna (LUNC): Yüzde 6’ya kadar ödül kazanın
  • Cosmos (ATOM): Yüzde 10’a kadar ödül kazanın

Stake oranları değişti

Güncelleme, De Nederlandsche Bank (DNB) tarafından düzenlenen platformda stake edilen varlıklar için maksimum yıllık ödülün Icon (ICX) üzerinde başlangıçta sunulan yüzde 7,5’ten daha yüksek olduğu anlamına geliyor. Kullanıcılar, Bitvavo uygulamasında stake edilen varlıklarına erişebilir ve bunları takip edebilir. Solana, Cosmos ve Luna’yı eklemenin yanı sıra Bitvavo, Cardano (ADA) için staking ödülünü güncelledi. Bu, yüzde 5’ten yüzde 4,25’e yeniden değerlendirildi.

Getiri oranını belirlemeye yardımcı olan faktörler arasında ortalama havuz oranı, Dönem başına bloklar, taahhüt edilen ADA miktarı ve ödül havuzu operatörlerinin aldığı yüzdeyle ilgili stake etme maliyetleri yer alır. Bitvavo’nun 1 milyondan fazla kullanıcısı var ve Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere 180’e kadar kripto para sunuyor.

Fexobit, 9 kripto parayı bünyesine ekledi

Bir kripto para borsası olan Fexobit, 9 kripto parayı platformda listeleyerek yatırımcılara sunduğu varlık çeşidini genişletti. Eklenen kripto paralar, aşağıdaki şekildedir:

  • Quant (QNT)
  • Ethereum Name Service (ENS)
  • Compound (COMP)
  • Hedera (HBAR),
  • Ethereum Classic (ETC)
  • THORChain (RUNE)
  • MyNeighborAlice (ALICE)
  • Curve DAO (CRV)
  • Arweave (AR)

Böylece borsanın hizmet sunduğu kripto paraların sayısı 84’e çıktı. İşlem çiftlerinin sayısı ise 136’ya yükseldi. Genel olarak kripto para borsalarının listelemeleri, kriptoların benimsenirliğini artırdığı için yatırımcılar tarafından dikkatle takip edilmekte.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir