Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.061
% 5.53
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.061
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Bu 10 DeFi Altcoin’ini Not Edin: İşte Önemli Gelişmeler!

Geçen hafta gerçekleşen stratejik ortaklıklar, finansman etkinlikleri, ürün lansmanları DeFi altcoin piyasasına dikkat çekiyor. Loopring’in yaklaşan Loophead drop #3 duyurusu ve Celo ile Toucan ortaklığı geçen hafta DeFi’da görülen gelişmelerden bazıları oluyor.

Geçtiğimiz hafta DeFi altcoin Do Kwon ve GrayScale’de neler oldu?

Geçen hafta, Terraform Labs’ın Kurucusu ve CEO’su Do Kwon, DAI stablecoin’i yatırımcılar için daha az çekici hale getirme planlarını açıkladı. Bu, UST stablecoin’ini daha da güçlendirmek için bir teklif. Bu nedenle, bunu başarmak için Kwon, oldukça teşvik edilen bir likidite havuzu olan Curve “4pool”un piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bunun amacı ise UST ve diğer üç stablecoin’i güçlendirirken esasen DAI “3pool” likiditesini mahrum bırakmak.

Dijital varlık yatırım danışmanlığı firması Grayscale, DeFi altcoin portföyünü 2022’nin ilk çeyreğinde yeniden dengelemeye uygun olarak sarstı. İlginç bir şekilde firma, Synthetix (SNX) ve Sushi’yi (SUSHI) portföyünden çıkardı. Ayrıca, her iki token’inin yerine şirket, Digital Large Cap Fund portföyüne Avalanche (AVAX) ve Polkadot (DOT) token’larını ekledi. Ayrıca, Akıllı Sözleşme Platformuna ATOM’u da ekledi.

NEAR Protocol ve Lightning Labs’tan finansman turları

NEAR Protocol kısa süre önce 350 milyon dolar topladığı bir finansman turunu tamamladı. Ayrıca Tiger Global, FTX Ventures, vb. gibi birkaç üst düzey firma da finansman turuna katıldı. Fon, NEAR protokolünü en iyi Dapp platformu haline getirmeye yönlendirilecek. Ayrıca, onu en iyi dapp Blockchain Ethereum’a layık bir rakip haline getiriyor. Ayrıca, NEAR protokolü bu ocak ayında 15 milyon dolarlık büyük bir bağış topladı. DeFi altcoin ayrıca 2020’de 21,6 milyon dolar topladı.

Bitcoin geliştirici firması Lightning Labs, yakın zamanda 70 milyon dolar topladığı B Serisi finansman turunu tamamladı. Valor Equity Partners tarafından yürütülen finansman turu, Lightning ağı üzerinde Taro adlı yeni bir protokolün oluşturulmasına da yardımcı olacak. Ayrıca Taro, Bitcoin Lightning ağındaki stablecoin’lerin sorunsuz transferini kolaylaştıracak. Ayrıca Baillie Gifford, Goldcrest Capital ve birkaç büyük yatırımcı gibi diğer firmalar da finansman turuna katıldı.

DeFi altcoin Equilibrium ve Loopring’te ne oluyor?

Geçen hafta, substrat tabanlı DEX sipariş defteri Polkadex, Equilibrium ile stratejik bir ortaklığın ayrıntılarını duyurdu. Ayrıca ortaklık, Equilibrium DeFi’nin Polkadex kitle kredisi katılımcılarına daha iyi bir kitle kredisi deneyimi sunmasını mümkün kılıyor. Bu nedenle bu, ilgilenen kişilerin DOT token’larını Equilibrium üzerinden ödünç vererek 10 kata kadar PDEX ödülleri kazanabiliyor.

ETH katman 2 zkrollups protokolü Loopring ise yaklaşmakta olan Loophead Drop #3’ün ayrıntılarını yayınladı. Duyuruya göre Loophead Drop #3 bir ay boyunca gerçekleşecek. Ayrıca, belirlenmiş AMM havuzlarındaki LP kullanıcıları 1000 loophead’den birini kazanma şansına sahip olacaklar. Desteklenen havuzlardan bazıları LRC/ETH, LRC/USDC, SAND/USDC’yi içeriyor.

Kava Network ve Toucan Protocol’deki gelişmeler

En iyi NFT pazar yeri OpenBiSea, Ethereum ve Cosmos ortak zinciri Kava Network’te yayına girdi. Ayrıca ortaklık, Kava Ağındaki NFT’lerin kilidini açmaya yardımcı olacak. Ayrıca Kava, halk arasında ölçeklenebilir ve hızlı bir L-1 Blockchain’i olarak biliniyor.

Toucan, Celo ve Climate Collective yakın zamanda stratejik bir ortaklığa girdi. İlginç bir şekilde, ortaklık Toucan’ın karbon ekosistemini Celo Vakfı’na getirecek. Ortaklar birlikte birkaç önemli güncellemeyi tamamlayacak. Bu güncellemeler arasında Celo-Polygon köprüsünün lansmanı, Celo’da Toucan Protokolü’nün başlatılması, Celo rezervine BCT ve NCT’nin eklenmesi ve Bir Celo ve Toucan hibe programının başlatılması yer alıyor.

MatrixedLink ve Terra (LUNA)’da neler oluyor?

En iyi Hollanda Web 3 servis sağlayıcısı MatrixedLink, artık Chainlink’in düğüm operatörlerinden biridir. Bu, MatrixedLink’in artık Chainlink’teki veri akışının güvenliğini sağlamaya yardımcı olacağı anlamına geliyor. Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz Chainlink, en kaliteli veri kâhin platformu olarak biliniyor. Ayrıca, geliştiricilere birinci sınıf merkezi olmayan uygulamaların (dapps) oluşturulmasını kolaylaştırmak için güvenli ve güvenilir bir veri akışı sağlıyor.

Son olarak, kripto varlık yönetimi platformu Bitrue, popüler DeFi altcoin Terra ile ortaklık kurdu. Bu, Bitrue’nun artık hızla büyüyen Terra (LUNA) ekosistemini desteklediği anlamına geliyor. Ayrıca, TerraUSD (UST) para yatırma ve çekme işlemlerini destekleyeceği anlamına da geliyor. Uzmanlara göre ticaret agnostik olacak; yani, farklı zincirler arasında ticaret yapılabilecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir