Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.319
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.319
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu 10 DeFi Altcoin’ine Dikkat: Büyük Haberleri Duyurdular!

Piyasa tekrar hareketlenirken güncellemeleri, stratejik ortaklıkları, ürün lansmanlarını ve etkinlikleri gözden kaçırmamak gerekiyor. İşte Chainlink’in Augmented Finance ile ortaklığından tofuNFT’nin Hamsterz Beach Club ortaklığına haftanın DeFi altcoin gelişmeleri…

Haftalık DeFi altcoin güncellemesi

Growth DeFi (veGRO) ve Fantom yakın zamanda stratejik ortaklık kurdu. İlgilenen kişiler artık GRO kilitleyebilir, karşılığında, ödül olarak cLQDR ve MOR stablecoin’leri kazanabilir.

Geçen hafta Cover Compare, OpenWorld ile stratejik bir ortaklığa girdi. Ortaklık OpenWorld kullanıcılarına birinci sınıf sigorta protokollerine erişim sağlayacak. Ayrıca, dApp üzerinden satın alınan tüm sigorta ürünlerinde %10 indirim de olacak.

Bancor 3 beta lansmanı geçen hafta tamamlandı. Beta lansmanı dört farklı sınırlı havuzla başladı: ETH, DAI, LINK ve BTH. Kullanıcılar kişiler artık Etherscan kullanarak bu havuzlara likidite ekleyebilirler.

En büyük multi chain NFT pazarı tofuNFT, Hamsterz Beach Club ile ortaklığını duyurdu. Bu haber Hamsterz NFT’lerinin NFT pazarında bulunacağı anlamına gelir. Hamsterz, Avalanche tabanlı 4444 parçalık NFT koleksiyonudur. Ön satış 24 Nisan 2022’de gerçekleşti.

Kava Network’ün Meet the Pioneer #3 toplaması geçen hafta gerçekleşti. Ayrıca toplama, Kava’nın CosmosEVM ağı için hazırlanıyor. Buluşma ayrıca Kava’nın 10 Mayıs’ta yapılması planlanan mainnet lansmanı için yeterince hazırlanmasına yardımcı olacak.

coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Coinbase 0x protokolü ile ortaklığını duyurdu. Ortaklık, protokolün yakın zamanda başlatılan sosyal NFT pazarını kolaylaştırmaya yardımcı olmayı amaçlıyor.

Geçen hafta, SWFT Allchain Bridge Ontology’yi desteklediğini duyurdu. Bu nedenle, ONG, ONT, WONG ve WONT gibi kripto para birimleri diğer token’ler ile takas edilebilir.

BIFI token Binance Chain (BNB) üzerine yayınlandı. BIFI artık doğrudan Binance (BNB) chain kredi veya banka kartları kullanılarak satın alınabilir.

Chainlink (LINK), Augment Finance ile ortaklığını duyurdu. Böylece, Gnosis havuzlarında birinci sınıf güvenlik ile yeni nesil DeFi likidite protokolü sağlanıyor.

Equilibrium DeFi şu anda Polkadex için destek sağlıyor. DeFi protokolü ayrıca geçen hafta desteğini duyurdu ve Polkadex’in kitle kredisini artırmaya yardımcı olmak için fazladan 250.000 EQ token ayırdığını açıkladı. Polkadex, merkezi olmayan bir Web 3 P2P kripto borsasıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir